بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

مقام فلسطینی: نشست تهران به ائتلافی در برابر ائتلاف عربی-اسرائیلی بدل شود

عضو دفتر سیاسی جنبش جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین تأکید کرد که نشست سه‌جانبه تهران باید به ائتلافی در برابر ائتلاف عربی-اسرائیلی تبدیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر «محمود الراس» عضو دفتر سیاسی جنبش «الجبهة الشعبیة لتحریر فلسطین»(جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین) تأکید کرد که سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسی به تهران و برگزاری نشست سه‌جانبه، بیانگر حجم تغییرات در عرصه بین‌الملل است.

الراس با بیان اینکه این تغییرات، با آغاز بحران روسیه و اوکراین شتاب گرفته است، به خبرگزاری «قدس برس» گفت: سفر پوتین به تهران در راستای جنگ شکست اراده‌ها بین آمریکا و روسیه بوده و در واقع پاسخ مستقیمی به سفر بایدن به منطقه است.

وی با اشاره به اینکه باید از نشست تهران برای حمایت از مسئله فلسطین و شکست هژمونی آمریکا که در حمایت از رژیم صهیونیستی است، استفاده کرد، خواستار تشکیل ائتلاف جدیدی در نشست تهران شد که در پاسخ به ائتلاف عربی-اسرائیلی تشکیل شود.

این مسئول فلسطینی خاطر نشان کرد، این نشست، پاسخی از سوی ایران به محاصره و تحریمهای غرب است و نقش ایران را به عنوان بازیگر اصلی در منطقه برای مقابله با ائتلافی تقویت می‌کند که آمریکا برای تشکیل آن تلاش می‌کند.

الراس با اشاره به تغییر نظام تک قطبی به چند قطبی در نظام بین‌الملل، خاطر نشان کرد: این تحولات فرصت مهمی برای ما فلسطینی‌هاست تا از آن استفاده کرده و حرکت دیپلماتیک یکپارچه‌ای را برای حمایت از مسئله فلسطین آغاز کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: نظام تک قطبی همیشه در اردوگاه مخالف امت عربی و ملتهای آن قرار دارد و دنباله‌روی و غارت منابع ملتها را افزایش داده و تمامیت ارضی و استقلال آن را از بین برده است.

رئیس جمهور فدراسیون روسیه در پنجمین سفر خود به تهران و نخستین سفرش در دولت سیزدهم و به منظور شرکت در هفتمین نشست سران روند آستانه (ایران، روسیه و ترکیه) امروز (سه‌شنبه)‌ ۲۸ تیر ماه وارد تهران می‌شود.

هفتمین نشست سران روند آستانه قرار است بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) با حضور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و به میزبانی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در تهران برگزار شود. اردوغان در ساعات پایانی دیشب (دوشنبه) به تهران سفر کرد و صبح امروز نیز مورد استقبال رسمی آیت‌الله رئیسی در مجموعه سعدآباد قرار گرفت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار