روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه

استعفا نخست‌وزیر ایتالیا در پارلمان این کشور

 با گذشت چند روز از اعلام استعفای ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا، او روز پنجشنبه (امروز) در پارلمان این کشور از کناره‌گیری خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۳۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 21
کد خبر: ۱۴۳۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر بیست و سوم تیر ماه بود که تصمیم ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا برای استعفا از مقامش و مخالفت رئیس‌جمهور ایتالیا با این تصمیم خبرساز شد. تصمیم دراگی به دنبال اختلافات داخلی در کابینه ائتلافی ایتالیا اتخاذ شد.

به گزارش شبکه «سی‌ان‌بی‌سی»، ماریو دراگی روز پنجشنبه (امروز) در پارلمان ایتالیا اعلام کرد که از منصب خود به عنوان نخست‌وزیر و رئیس کابینه ائتلافی این کشور استفا می‌دهد.

این رسانه با اشاره به اعلام استعفای نخست‌وزیر ایتالیا نوشت:«(این تصمیم) راه را برای برگزاری انتخابات سراسری جدید و باز شدن فصلی جدید از تردید و بلاتکلیفی سیاسی (در ایتالیا) هموار می‌کند».

ماریو دراگی هفته گذشته به رغم جان به در بردن از رأی عدم اعتماد گفته بود که از سمتش استعفا خواهد کرد. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده که آینده دولت ایتالیا بعد از آنکه «جنبش ۵ ستاره» یکی از احزاب متحد دولت در کابینه ائتلافی حمایتش از دولت را پس گرفت.

سنای ایتالیا هفته گذشته رأی عدم اعتماد به دولت دراگی را تأیید نکرد اما این رأی‌گیری توسط جنبش ۵ ستاره بایکوت شده بود. نمایندگان جنبش ۵ ستاره به دلیل اختلاف بر سر یک لایحه کمک عمومی در پی افزایش قیمت انرژی، از شرکت در این رأی‌‌گیری خودداری کردند.

ماریو دراگی فوریه ۲۰۲۱ به عنوان ششمین نخست‌وزیر ایتالیا طی ۱۰ سال گذشته  قدرت را در دست گرفت. وی که پیش از نخست‌وزیری ایتالیا، رئیس بانک مرکزی اروپا بود بارها گفته بود که جنبش ۵ ستاره از شریکان ائتلافی به حساب می‌‌آید و قصد ندارد بدون مشارکت آنها دولت را اداره نماید.

اعلام استعفای ماریو دراگی در شرایطی انجام شده که به دنبال فشارهای آمریکا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای تشدید فشارها علیه روسیه، دولت ایتالیا مواضع تندی در پیش گرفت و نفت و گاز روسیه را تحریم کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار