حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

استقبال آمریکا از توافق روسیه و اوکراین در استانبول

وزیر خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای از امضای توافق روسیه و اوکراین برای صادارت غله از اوکراین تحت نظارت سازمان ملل متحد و ترکیه در استانبول استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای از امضای توافق روسیه و اوکراین برای صادارت غله از اوکراین تحت نظارت سازمان ملل متحد و ترکیه در استانبول استقبال کرد.

وی افزود که این توافق که با میانجی‌گری سازمان ملل صورت گرفت، گامی مثبت در راستای رسیدگی به تأثیرات و پیامدهای گسترده جنگ روسیه است.

بلینکن افزود که جامعه بین‌الملل اکنون باید روسیه را در قبال این توافق مسئول بداند و روسیه را به پایان دادن به محاصره مؤثر بنادر اوکراین ترغیب کرده و اطمینان حاصل کند که کالاهای کشاورزی اوکراین - از جمله غلات و دانه‌های روغنی - به بازارهای جهانی می‌رسند.

روسیه و اوکراین روز گذشته -جمعه- پس از دو ماه مذاکره، توافقنامه‌ امکان صادارت غله از اوکراین را تحت نظارت سازمان ملل متحد و ترکیه در استانبول امضا کردند.

در چارچوب این توافق که در کاخ «دولما باغچه» امضا شد، امکان صادرات جهانی غلات بلاتکلیف در بنادر دریای سیاه که در حال حاضر در محاصره نیروی دریایی روسیه است، فراهم می‌شود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد به‌عنوان میانجی‌گران میان مسکو و کی‌یف، در مراسم امضای این توافق حضور داشتند. وزیر دفاع روسیه و وزیر توسعه اوکراین نیز به نمایندگی از دو دولت درگیر در جنگ، این توافق را امضاء کردند.

این نخستین توافق عمده بین دولت‌های روسیه و اوکراین از زمان آغاز درگیری‌ها در ماه فوریه است اما هنوز هیچ نشانه‌ای از پیشرفت در مواردی که بتواند منجر به برقراری آتش‌بس شود وجود ندارد.

 

کلمات کلیدی: آمریکا بلینکن
ارسال نظر
آخرین اخبار