چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل
وزیر خارجه الجزایر:

جهان پس از جنگ اوکراین در آستانه تغییرات ساختاری است

جهان پس از جنگ اوکراین در آستانه تغییرات ساختاری است وزیر خارجه الجزایر و همتای عراقی‌اش در دیداری در بغداد، ضمن تاکید بر اصل بی‌طرفی دو کشور، راه‌های توسعه همکاری‌ها را با هدف حرکت در مسیر میانجیگری در بحران اوکراین بررسی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه الجزایر در بیانیه‌ای اعلام کرد که رمطان لعمامره، وزیر خارجه این کشور روز جمعه در بغداد دیداری با فؤاد محمد حسین، همتای عراقی خود داشت و دو طرف در این دیدار مقدمات نشست آتی سران کشورهای عربی و راه‌های توسعه همکاری‌ها در میانجیگری برای حل بحران اوکراین را بررسی کردند.

وزارت خارجه الجزایر در بیانیه خود تاکید کرد، لعمامره و همتای عراقی‌اش در این دیدار ضمن تاکید بر اصل بی‌طرفی دو کشور، راه‌های توسعه همکاری‌ها را با هدف حرکت در مسیر میانجیگری در بحران اوکراین بررسی کردند.

طبق بیانیه یاد شده، وزیر خارجه الجزایر در این دیدار اظهار کرد: جهان پس از بحران کرونا و جنگ در اوکراین در آستانه تغییراتی ساختاری قرار دارد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه الجزایر، لعمامره عصر روز جمعه به عنوان فرستاده ویژه عبد المجید تبون، رئیس جمهور الجزایر برای یک سفر کاری دو روزه وارد بغداد شد و به محض ورود، گفتگوهای دوجانبه‌ای با همتای عراقی خود داشت و پس از آن نیز یک نشست کاری با حضور هیئت‌های دو کشور برگزار شد.

در این نشست روسای هیئت‌های دیپلماتیک الجزایر و عراق با جدول زمانی فعالیت‌های دوجانبه آتی به ویژه چهاردهمین نشست کمیته مشترک دو کشور توافق کردند.

وزیر خارجه عراق در ادامه بر حمایت بغداد از تلاش‌های الجزایر برای فراهم کردن مقدمات نشست آتی سران کشورهای عربی در الجزایر در روزهای اول و دوم نوامبر آتی و برگزاری آن به نحو احسن تاکید کرد.

همچنین دو طرف بر لزوم استمرار رایزنی‌های عربی در چارچوب موضعگیری مشترک این کشورها بر اساس اصل عدم جانبداری و تمایل جدی به مشارکت در اقدامات بین‌المللی برای پایان بحران اوکراین از روش‌های مسالمت‌آمیز تاکید کردند./ایسنا

کلمات کلیدی: الجزایر اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار