صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

ماجرای آبگرفتی محموله‌های برنج در زاهدان

ماجرای آبگرفتی محموله‌های برنج در زاهدان مدیر کل گمرک زاهدان با اشاره به بارندگی های اخیر گفت: با پیش بینی انجام شده حداقل خسارت به محموله‌های برنج موجود در محوطه باز انبار عمومی وارد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی خاشی ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان و مدیر کل گمرک زاهدان با اشاره به بارندگی اخیر در استان و مطرح شدن برخی ابهامات در خصوص خسارت به محموله‌های موجود در انبار عمومی این گمرک، گفت: از دی ماه پارسال بخشنامه ای به گمرکات و مناطق آزاد ابلاغ شد که بر این اساس معافیت مالیات ارزش افزوده واردات از طریق مناطق آزاد لغو شد، پیش از این برنج‌های وارداتی از طریق میرجاوه به منطقه آزاد چابهار ترانزیت و از طریق گمرک مذکور با استفاده از معافیت مورد اشاره ترخیص می‌شد.

 

وی افزود: بعد از بخشنامه مذکور صاحبان کالا ترجیح دادند، برنج‌های وارداتی به زاهدان‌ منتقل و از طریق این گمرک ترخیص شود. به این ترتیب با توجه به لغو معافیت مالیاتی، انبارهای مسقف موجود در محوطه گمرک زاهدان به دلیل ورود بیش از ظرفیت، در مدت کوتاهی کاملا پر شد.

 

گفتنی است: در گمرک زاهدان 14 هزار متر انبار مسقف موجود است که 20 هزار تن انواع کالا قابل نگهداری در این انبارهاست.

 

این مقام مسئول در گمرک همچنین گفت: بر این اساس مکاتبات لازم با قید فوریت با وزارت صمت، استانداری و... صورت گرفت و هشدارهای مربوطه ارائه شد تا از ثبت سفارش برنج به مقصد گمرک زاهدان ممانعت به عمل آید.

 

وی افزود، با این وجود سرعت ترخیص و تشریفات بالا رفت، تازمانی که کامیون خالی وجود داشته باشد تشریفات مربوط به ترخیص کالا انجام می‌شود. با این وجود تلاش‌های تمام وقت همکاران، حجم ورودی کالا علی الخصوص محموله‌های برنج بیشتر از کالاهای خروجی از این گمرک است. برای مثال در یک روز 1500 تن کالاهای مختلف که مهمترین آن برنج است وارد‌ گمرک زاهدان می‌شود اما با وجود تمام تمهیدات به دلیل نبود کامیون و... حدود 900 تن برنج ترخیص می‌شود.

 

خاشی گفت: در بحث بارندگی اخیر، هشدارهای لازم به صاحبان کالا داده شد، بر همین اساس پیش از شروع بارندگی بسیاری از محموله های موجود در فضای باز توسط صاحبان کالا پوشیده شد.

 

خاشی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد، که با پیش بینی انجام شده حداقل خسارت به محموله‌های برنج موجود در محوطه باز انبار عمومی وارد شده است.

 

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مسئولیت انبارداری و حفاظت از محموله‌های وارداتی از 3 سال قبل در اختیار شرکت‌های انبارهای عمومی وابسته به صندوق بازنشستگی و وزارت رفاه قرار گرفته است./

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار