ادعای سنتکام درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران عراقچی: اوکراین اطمینان داد که حمله به شناور ایرانی غیرعمدی بوده‌است / باید خسارات وارد شده به طور کامل جبران شود غریب‌آبادی: تنگه هرمز به ترتیبات پیش از جنگ بازنمی‌گردد/ ماندن یا خروج از ان‌پی‌تی دیگر تابو نیست واکنش مجدد روسیه به حمله اوکراین به کشتی ایران گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین مقاومت عراق: هرگونه اقدام احمقانه از سوی عربستان با پاسخی سخت روبه‌رو خواهد شد ادعای ترامپ: گفت‌و‌گو با ایران در فضای بسیار دوستانه در جریان است! غریب‌آبادی: تاریخ نام جنگ‌افروزان را نه کنار پیروزی‌ها که روی سنگ عبرت ثبت می‌کند ادعای ترامپ: در حال مذاکرات «بسیار عمیق» با ایران هستم؛ فرصت خیلی کوتاه است الزیدی سه شنبه به دعوت رسمی اردوغان به آنکارا سفر می‌کند رئیس‌جمهور لبنان: ادامه نقض مفاد این چارچوب توافق توسط اسرائیل را نمی‌پذیریم نتانیاهو: موضوع ایران در صدر دستور کار دیدار با ترامپ است یمن: نقاط حساس در مسیر انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز

وزیر امور خارجه: ما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم

وزیر امور خارجه: ما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد، اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در آخرین روز همایش خود با پذیرش دعوت حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، جلسه اختتامیه خود را در جمع مشترک با مدیران وزارت امور خارجه برگزار کردند.

در این نشست صمیمی که حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،معاونان این سازمان و تعدادی از معاونین و مدیران ارشد وزارت امور خارجه حضور داشتند، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه طی سخنانی تاکید کرد: سیاست، اقتصاد، امنیت و فرهنگ حلقه‌های به پیوسته ای هستند که می توانند اهداف نظام را در خارج از کشور محقق سازند.

وزیر امور خارجه کشورمان، تحول فرهنگی، ضرورت هماهنگی هر چه بیشتر نهادهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در امور فرهنگی و رعایت مقررات کشور محل مأموریت را سه اصل مهم پیشبرد اهداف فرهنگی در خارج از کشور دانست.

امیرعبداللهیان در ادامه با اشاره به ظرفیت و توان بالای جامعه ایرانیان خارج از کشور، توجه به ایرانیان خارج از کشور، تسهیل هر چه بیشتر امور کنسولی، فرهنگی، اجتماعی و گسترش زبان تمدنی فارسی را از کار ویژه های مشترک وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد.

وزیر امور خارجه تأکید کرد: آیت‌الله رئیسی و تمرکز کنونی دولت بر تدوین قانون جامع ایرانیان خارج از کشور یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه است.

امیرعبداللهیان توجه ویژه وزارت امور خارجه در ده ماه گذشته بر دیپلماسی اقتصادی را، یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در دستور کار دستگاه سیاست خارجی عنوان کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه با تشریح آخرین تحولات مربوط به گفتگوهای رفع تحریم افزود: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.

وزیر امور خارجه کشورمان توجه هر چه بیشتر به جایگاه زبان فارسی که در شکل گیری هویت ایرانیان خارج از کشور سهم ویژه ای دارد را جز اولویت های وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دانست.

در ادامه جلسه برخی از رایزنان فرهنگی مسائل، موضوعات و مشکلات خود را با وزیر امور خارجه در میان گذاشتند.

حجت الاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در سخنان خود تاکید کرد در یک هفته نشست رایزنان فرهنگی، موضوعات دانش بنیان، همگرایی و جذابیت فرهنگی از محورهای برگزاری دهمین نشست رایزنان فرهنگی نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بوده است.

در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گزارش اقدامات اقتصادی را ارائه داد همچنین ناصر کنعانی سخنگو، امرودی مشاور فرهنگی، عامری مدیرکل امور ایرانیان خارج از کشور و شیخ الاسلامی معاون وزیر خارجه و جمعی از دستیاران و مدیران ارشد حضور داشته و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار