در دومین روز حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه چه گذشت؟-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند
اختصاصی «راهبرد معاصر»؛

در دومین روز حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه چه گذشت؟

دومین روز حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی سپری شد که آژیر خطر در تل‌آویو نیز به صدا درآمد و شهرداری تل‌آویو درهای پناه‌گاه‌های عمومی را باز کرد. در همین حال رسانه‌های صهیونیستی از فرار ساکنان مناطق مجاور نوار غزه به شهرهای شمالی و مرکزی به‌دلیل ترس از موشک‌های جهاد اسلامی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۸۴۸

در دومین روز حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه چه گذشت؟

 

به گزارش «راهبرد معاصر»‌؛ دومین روز حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی آغاز شد که صبح امروز (شنبه) هاآرتص مدعی شد، نوار غزه با کمبود 40 درصدی تجهیزات و داروهای اساسی و همچنین کمبود حدود 60 درصدی تجهیزات آزمایشگاهی از جمله بانک خون در غزه مواجه است.

 

اهداف رژیم صهیونیستی از تداوم حملات به نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی از آمادگی برای یک هفته عملیات نظامی در غزه خبر داد. سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز در نشستی خبری اعلام کرد: در یک روز گذشته ارتش با پرتاب 55 موشک حدود 40 هدف جهاد اسلامی در نوار غزه از جمله 6 کارگاه ساخت سلاح، دو سایت ذخیره سلاح، 6 پست دیده‌بانی و پنج موضع پرتاب موشک را هدف قرار داده است. 

 

وی تصریح کرد: هدف نهایی در فلسطین، جهاد اسلامی نیست و عملیات رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت. 

 

در این زمینه یک مقام ارشد نظامی عنوان کرد: دو هدف را پیگیری می‌کنیم‌؛ آسیب به قابلیت پرتاب جهاد اسلامی در غزه و ادامه موج دستگیری شبه‌نظامیان جهاد اسلامی در کرانه باختری.

 

از این رو به موازات، حمله به نوار غزه، دستگیری فلسطینی‌ها در کرانه باختری نیز پیگیری شد. طبق گزارش رسانه‌های عبری‌زبان، ارتش رژیم صهیونیستی در ساعت‌های نخست روز شنبه، 20 نفر از جمله 19 فلسطینی وابسته به جهاد اسلامی را در کرانه باختری دستگیر کرد.

 

 

در همین رابطه منابع خبری از تلاش‌های دیپلماتیک مصر برای تحقق آتش‌بس خبر دادند؛ هرچند که رژیم صهیونیستی تأکید کرد تا تحقق اهدافش در غزه، عملیات نظامی متوقف نخواهد شد. در همین حال مقام‌های جهاد اسلامی خاطرنشان کردند تصمیم دارند به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ دهند و آن را تبدیل به یک جنگ فرسایشی برای این رژیم کنند. 

 

 

جهاد اسلامی نام این عملیات را «وحدت در میادین نبرد» نامگذاری کرده است.

 

 

آمار مجروحان و کشته‌شده‌ها در روز دوم

طبق آمار منتشرشده در معاریو، تا غروب شنبه، جهاد اسلامی 350 راکت به سمت اراضی اشغالی پرتاب کرد که در این خصوص دست‌کم دو سرباز صهیونیست مجروح شدند. همچنین طبق گزارش اسرائیل هیوم، ترس از موشک‌های جهاد اسلامی باعث شد تا ساکنان مناطق جنوبی رژیم‌ صهیونیستی و شهرهای مجاور غزه، محل زندگی خود را به مقصد مناطق مرکزی و شمالی، ترک کنند. این در حالی است که هیچ دستور رسمی برای این کار صادر نشده است، اما مردم برای حفظ جانشان تصمیم به این کار گرفتند.

 

طبق اعلام مرکز پزشکی اشکلون، تا غروب شنبه 13 نفر در نتیجه حملات راکتی به مناطق جنوبی تحت مداوا قرار گرفتند، از جمله هشت نفر که در هنگام فرار به سمت پناهگاه ها با بمب زخمی شدند و پنج نفر دیگر نیز به دلیل اضطراب از خطر جنگ دچار مشکلات جسمی شدند.

 

با توجه به این وضعیت، نگرانی به شهرهای مرکزی رژيم صهیونیستی نیز سرایت کرد تا جایی که به گزارش معاریو، شهرداری تل‌آویو مجبور شد ظهر شنبه درهای پناه‌گاه‌های عمومی را باز کند. این اقدام به دلیل ترس از موشک‌های دوربرد جهاد اسلامی صورت گرفت که روز جمعه دبیرکل این جنبش تأکید کرد تل‌آویو در تیررس موشک‌هاست. در این شرایط، نگرانی اصلی رژیم صهیونیستی، ترس از ورود حماس به جنگ است. این مسئله می‌تواند درگیری‌ها را تشدید و البته طولانی‌تر کند.

 

در همین راستا به گزارش وب‌سایت خبری وای‌نت، در ساعت 18 (به وقت محلی)، آژیرهای هشدار شهرهای جنوبی و تل‌آویو به صدا درآمدند. در این زمینه تصاویر رسانه‌های عبری نشان می‌دهد تعدادی خودروی شخصی در اشکلون آسیب دیدند، اما ظاهراً کسی مجروح یا کشته نشد.  

 

 

نگرانی از وقوع ناآرامی‌ در شهرهای مختلف صهیونیستی-عربی

تأکید نظامیان صهیونیستی بر ادامه تنش‌ها در شرایطی است که برخی از مقام‌های سیاسی این رژیم نسبت به وضعیت موجود احساس خطر کرده‌اند. در این رابطه وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از برخورد صهیونیست‌ها و فلسطینی‌ها در داخل شهر بیت‌المقدس خواهان حضور نداشتن صهيونيست‌ها در محوطه مسجدالاقصی شد.

 

در همین راستا منصور عباس، رئیس حزب عربی رعم در کنست (مجلس رژيم صهیونیستی) که نسبت به احتمال بروز تنش میان صهیونیست‌ها و اعراب در داخل شهرهای رژیم صهیونیستی مشابه سال 2021 آگاه است، اعلام کرد «ما این جنگ را محکوم می‌کنیم، ولی واقعیت آن است که احزاب عربی در تصمیم‌گیری‌های امنیتی رژیم صهیونیستی هیچ نفوذ واقعی ندارند. ما باید انتظارات مردم را با توانایی‌های واقعی خود تنظیم کنیم.» 

 

 

این موضع‌گیری را تا حدی می‌توان تلاش برای جلوگیری از ریزش آرای حزب رعم در آستانه انتخابات پیش‌رو دانست.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده