آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

بنی‌گانتز:محدودیتی برای ترور اعضای جهاد اسلامی نداریم

بنی‌گانتز:محدودیتی برای ترور اعضای جهاد اسلامی نداریم «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که تل‌آویو هیچ محدودیتی برای ترور اعضای جهاد اسلامی حتی پس از آتش‌بس ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم حتی پس از آتش‌بس نیز از ترور اعضای جهاد اسلامی دست برنخواهد داشت.
گانتس در مصاحبه با شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت که مقامات صهونیست برای آزادی «بسام الساعدی» از رهبران «جهاد اسلامی» و «خلیل عواوده» از اسرای فلسطینی که از ۱۵۰ روز پیش اعتصاب غذا کرده، در چارچوب تفاهمات آتش‌بس هیچ تعهدی نداده است.

وزیر جنگ این رژیم با اشاره به صهیونیست‌های تحت اسارت گروه‌های مقاومت مدعی شد: «مسئله بازگشت فرزندان ما موضوعی حیاتی است و باید بخشی از راه حل در یک چشم‌انداز بلندمدت باشد.»

او با این ادعا که جنبش حماس نیز در تیررس این رژیم قرار دارد افزود: «زمانی که صلح برقرار شود، رفاه اولیه برای مردم غزه نیز برقرار خواهد شد.»

این در حالی است که «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی پس از اعلام آتش‌بس در نوار غزه، در نشستی خبری با تأکید بر این‌که جهاد اسلامی امروز قوی‌تر از همیشه است و همه شهر‌های دشمن در تیررس موشک‌های مقاومت هستند، گفت: «اگر دشمن بر توافق پایبند نباشد دوباره جنگ را از سر خواهیم گرفت.»

زیاد النخاله اضافه کرد: «دشمن صهیونیستی تهاجم خود را برای پایان دادن به جنبش جهاد اسلامی و سرایا القدس آغاز کرد، اما ما حرکت خود را برای دفاع از وحدت مردم و اشغال انجام دادیم و ما قوی‌تر از همیشه بیرون آمدیم. اگر دشمن به چیزی دست یافته بود، به دنبال توافق با جهاد اسلامی برای آتش‌بس تحت حمایت مصر نبود.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار