هیل: آمریکا در تقابل با ایران تنها شده است-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

هیل: آمریکا در تقابل با ایران تنها شده است

پایگاه «هیل» گزارش داد که همپیمانان آمریکا دیگر تمایلی به همراه شدن با سیاست‌های آمریکا ندارند و دولت ترامپ در سیاست تقابل با تهران، خود را تنها احساس می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، پایگاه اطلاع رسانی «هیل» وابسته به کنگره آمریکا در گزارشی به نشست آتی سران اقتصادی جهان موسوم به گروه 20 (G20) اشاره کرد و نوشت که واشنگتن به واسطه افزایش تنش‌هایی که با ایران دارد، در روابط با همپیمانانش دچار فراز و نشیب شده است

.

این گزارش سپس توضیح داد، دولت ترامپ بعد از شروع کمپین فشار به ایران از طریق خروج از برجام و وضع مجدد تحریم‌های اقتصادی، هم‌اکنون، اتهاماتی را علیه تهران در خصوص حمله اخیر به دو نفتکش در دریای عمان مطرح کرده است و یکهزار نظامی به منطقه غرب آسیا اعزام کرده است.

این پایگاه اینترنتی با اشاره به این موارد ادامه داد که هم‌اکنون واشنگتن تا حد زیادی در سیاست اعمال فشار به ایران خود را تنها احساس می‌کند.

 

هیل توضیح داد، برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که در پایتخت‌های اروپایی و کشورهای دیگر درباره اتهام زنی ترامپ به تهران در خصوص حادثه دریای عمان این تردید وجود دارد که این اقدام به طور عجیب و غریبی شبیه رخدادهای 1964 است که به قطعنامه خلیج «تونکین» منجر شد.

در آگوست ۱۹۶۴ کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا مستقر در خلیج تونکین، مورد حمله قرار گفت و در نتیجه آن، کنگره آمریکا قطعنامه خلیج تونکین را در حمایت از افزایش دخالت نیروهای آمریکایی در جنگ ویتنام صادر کرد.

طبق این گزارش، یکی از تحلیلگران دفاعی فرانسه در خصوص اتهام زنی آمریکا به ایران در خصوص حادثه دریای عمان به روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» گفته است:« تردیدهای زیادی در اروپا در خصوص انگیزه‌های آمریکا وجود دارد. محیط دریایی به طور ویژه‌ای در معرض دستکاری است-خلیج تونکین را به یاد بیاورید».

این گزارش سپس به یکجانبه‌گرایی ترامپ در سیاست خارجی اشاره کرد و نوشت که آمریکا و همپیمانان این کشور گرچه در خصوص برخی مسائل درباره ایران توافق دارند اما هر کدام از آنها مسیرهای متفاوتی را در قبال تهران در پیش گرفته‌اند.

بنا به گزارش هیل، در موضوع هسته‌ای ایران، کشورهای اروپایی، مسیر ترامپ را در خروج از برجام طی نکردند و زمانیکه ترامپ از این توافق هسته‌ای خارج شد، تلاش خود را برای همکاری با ایران به منظور نجات این توافق بین‌المللی به کار گرفتند.

در بخشی از این گزارش آمده است مسئله اعتبار ترامپ و همچنین اعتبار آمریکا در رابطه با عراق و جستجوی نادرست برای تسلیحات کشتار جمعی در بغداد موجب شده است که نزدیک‌ترین همپیمانان آمریکا نیز در خصوص مجادلات آمریکا، محتاطانه وارد شوند.

بنا به گزارش هیل، این رفتار محتاطانه همپیمانان آمریکا موجب می‌شود که تلاش‌های واشنگتن برای محافظت از کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند، پیچیده شود زیرا از آنجایی که آمریکا به اندازه کافی کشتی برای تحقق این امر ندارد، نیاز به تشکیل ائتلافی از کشورهایی برای این امر دارد و این در حالی است که همپیمانان آمریکا که دلزده و بی‌اعتماد شدند، حاضر به پیوستن به این ائتلاف نیستند.

هیل سپس در پایان نتیجه‌گیری کرد، ترامپ در نشست هفته آینده (28 و 29 ژوئن /7 و 8 خردادماه) گروه 20 در اوساکا ژاپن باید برای آغاز بهبود خرابی‌هایی که اخیراً به بار آورده، عاقلانه عمل کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار