آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

چین:آمریکا باید به نگرانی‌های منطقی ایران درباره برجام پاسخ دهد

چین:آمریکا باید به نگرانی‌های منطقی ایران درباره برجام پاسخ دهد سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت:آمریکا باید هر چه سریعتر تصمیم سیاسی گرفته و به نگرانی‌های منطقی ایران پاسخ دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر وانگ ونبین در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه درباره مذاکرات وین برای بازگشت آمریکا به برجام گفت: با تلاش هماهنگ طرفین، مذاکرات برای از سرگیری بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) اخیرا در وین از سر گرفته شد. اگرچه هیچ پیشرفتی حاصل نشده است، اما طرف‌ها به صراحت آمادگی خود را برای دستیابی به توافقی که برای حفظ موضوع هسته‌ای ایران در مسیر درست گفت‌وگو و مذاکرات اهمیت دارد، اعلام کرده‌اند.

وی افزود: چین از تلاش اتحادیه اروپا برای پیشبرد مذاکرات و تشویق آن به ادامه تلاش‌های میانجی‌گری دیپلماتیک قدردانی می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصریح کرد: در این مرحله، طرفین بر سر اکثریت قاطع ترتیبات مربوط به ازسرگیری پایبندی به اجماع رسیده‌اند و تنها چند موضوع باقی مانده که باید حل شود.

ونبین گفت: ما از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهیم به رویکرد گفت‌وگو و مذاکره متعهد مانده و تلاش‌های دیپلماتیک را به منظور یافتن راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده افزایش دهند.

این مقام چینی در عین حال تاکید کرد: آمریکا به عنوان کشوری که آغاز کننده بحران هسته‌ای ایران بوده، باید درک روشنی از اینکه کارها به کدام سمت می‌رود، داشته باشد. آمریکا باید زودتر تصمیم سیاسی گرفته و به نگرانی‌های منطقی ایران پاسخ مثبت دهد و مذاکرات را قادر سازد تا هر چه زودتر به نتیجه برسد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اظهار داشت: همه طرف های ذیربط باید با احتیاط صحبت کرده و عمل کنند و فضای مساعدی برای مذاکرات ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: چین به طور فعال در مذاکرات آتی مشارکت داشته و به بازگرداندن برجام به مسیر اصلی کمک خواهد کرد. ما در عین حال قاطعانه از حقوق و منافع قانونی خود دفاع خواهیم کرد.

مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا با میانجی‌گری اتحادیه اروپا از هفته گذشته در وین اتریش برگزار شد و طرفین بدون آنکه به متن مشخصی برای بازگشت به این توافق برسند، مذاکرات خود را به پایان رساندند. با این حال طرفین از حصول پیشرفت‌هایی در این دور از مذاکرات خبر دادند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار