تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه کلید خورد-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه کلید خورد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه از موافقت اعضای این کمیسیون با تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه خبر داد و گفت: در برخی از مناطق ۱۰۰ تا ۱۳۰ درصد منابع تخصیص یافته و متاسفانه در برخی از مناطق صفر درصد اختصاص یافته است!
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی؛ عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از تصویب تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه در جلسه اخیر این کمیسیون خبر داد.

 

وی درباره محورهای تفحص از سازمان برنامه و بودجه گفت: نحوه توزیع و تخصیص اعتبارات مربوط به سهم سه درصد مناطق محروم و نفت‌خیز، کرونا و هزینه‌کرد اعتبارات تخصیص یافته به استان خوزستان و همچنین به طور کلی تخصیص منابع از سوی این سازمان از جمله محورهای این تفحص است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه بازه زمانی این تفحص مربوط به چند سال اخیر است، ادامه داد: نمایندگان نسبت به نحوه تخصیص منابع از سوی سازمان برنامه و بودجه گله‌مند هستند؛ وقتی که درصد تخصیص‌ها دست این سازمان است گاهن ممکن اعمال نفوذ و قدرت و لابیگری‌هایی صورت بگیرد که درصد تخصیص را برای برخی از مناطق ناعادلانه بالا ببرد.

 

محبی گفت: در نتیجه، جمعی از نمایندگان تقاضای تحقیق و تفحص دارند تا ببینند که این سازمان بر چه اصولی حرکت می‌کند و نحوه تخصیص منابع در سال‌های گذشته در کشور به چه صورت بوده است.

 

نماینده سبزوار تصریح کرد: برخی از استان‌ها با اعتباراتی که به آنها تخصیص یافته، توانسته‌اند امکانات بهتری جذب کنند اما در مقابل برخی از استان‌ها شرایط خوبی از لحاظ امکانات ندارند که لازم است در این تفحص این اقدامات ناعادلانه رصد شود تا ما بتوانیم مسئله تخصیص اعتبارات از سوی سازمان برنامه و بودجه را حل کنیم تا یک نگاه عادلانه در این مسیر ایجاد شود.

 

وی خاطرنشان کرد: زمانی که ما با کسری بودجه مواجهیم، دولت در هنگام تخصیص بودجه بر اساس اولویت‌هایی که در سازمان برنامه و بودجه تعریف می‌شود عمل می‌کند که در سال‌های اخیر شاهدیم که در برخی از مناطق 100 تا 130 درصد منابع تخصیص یافته و متاسفانه در برخی از مناطق صفر درصد اختصاص یافته که سازمان برنامه و بودجه معتقد است که این تخصیص‌ها عالمانه انجام شده که باید در روند تفحص همه اینها مشخص شود.

 

نماینده سبزوار گفت: همچنین باید در روند تفحص مشخص شود چه مناطقی بیشتری جذب منابع را داشته و چرا این اتفاق افتاده است؟/تسنیم

ارسال نظر