چگونه سهام بورسی را وثیقه وام کنیم؟-راهبرد معاصر
تعریف و تمجید رئیس فیفا از ایرانی‌های عشق فوتبال + عکس فیلم | واگذاری سیم‌کارت و کارت بانکی به اتباع چه تبعاتی دارد؟ تاثیر مکمل‌های منیزیم برای کمک به بهبود خواب واکنش تاج به انتقاد خیابانی از تیم ملی: چرا صدا و سیما همچین کسانی را می‌آورد که همش دروغ می‌گویند ببینید | حمله به سرمربی فوتبال؛ آگیره غرق در خون شد! یک ایرانی سرمربی تیم ملی کشتی عراق شد پیروزی دلچسب تیم فوتبال هفت نفره ایران مقابل آلمان ویدئو| جزئیات حادثه تروریستی پیجر‌ها از زبان سفیر ایران در لبنان سارینا غفاری به مدال طلای سنگنوردی آسیا رسید برنده توپ طلا در رتبه دوم گران‌ترین بازیکنان تاریخ حریق برج مسکونی در سعادت آباد / ۲۵ نفر نجات یافتند واکنش AFC به پیروزی ایران مقابل کره شمالی با درخشش مهدی طارمی مرگ وحشتناک ۲ خواهر با خوردن قارچ سمی + جزئیات و عکس وزارت‌ کار: حادثه معدن کلات در زمان تعمیر رخ داد وقوع زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری در چرام / تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شدند

چگونه سهام بورسی را وثیقه وام کنیم؟

مدیر فنی پروژه توثیق الکترونیک شرکت سپرده‌گذاری مرکزی فرایند توثیق سهام برای دریافت وام را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود صدقی با تاکید بر اینکه مخاطب اصلی سامانه توثیق الکترونیکی عموم مردم هستند، اظهار کرد: به همین دلیل سعی شده است این فرایند با همکاری بانک‌ها با کمترین میزان پیچیدگی ارائه شود. به طوریکه افراد به سادگی یک خرید اینترنتی و تنها با استفاده از گوشی تلفن همراه خود بتوانند تسهیلات را وثیقه کنند.

 

وی در مورد نحوه دریافت این تسهیلات نیز توضیح داد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات باید در سامانه جامع مشتریان یا همان سامانه سجام ثبت نام کرده و احراز هویت شده باشند. در این راستا باید شرایط و تعهدات مربوط به توثیق الکترونیکی سهام را حتما بپذیرند و تمام بندهای مربوط به آن را با دقت کافی مطالعه کرده باشند.


مدیر فنی پروژه توثیق الکترونیک شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ادامه داد: از مزایای توثیق الکترونیکی سهام و دریافت تسهیلات این است که باعث ثبات بازار سرمایه خواهد شد. به این صورت که مردم می‌توانند برای تامین مالی به جای فروش دارایی آن را نزد بانک وثیقه، تسهیلاتی دریافت و برای امور مربوط به خود از آن استفاده کنند.

 

صدقی با بیان اینکه توثیق الکترونیکی سهام به عنوان یک پل ارتباطی بین بازار سهام و بازار پول ایجاد شده است، اظهار کرد: در نتیجه این بانک‌ها هستند که به عنوان یکی از عوامل اصلی این فرایند ایفای نقش می‌کنند. در حال حاضر سه بانک ملی، مهر و رسالت به این فرایند ملحق شده و این امکان را در درگاه‌های خود اضافه کرده‌اند.

 

وی تاکید کرد: شرکت سپرده گذاری مرکزی محدودیتی در خصوص ارائه این خدمات به سایر بانک‌ها ندارد. این شرکت درحال تنظیم تفاهم‌نامه‌هایی است که فهرست حقوقی تکمیل شود و پس از آن اعلام عمومی می‌شود که سایر بانک‌ها هم ملحق شوند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده