کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پیشتازی ۲۲ درصدی «لیز تراس» در نظرسنجی برای نخست‌وزیری انگلیس

وزیر خارجه انگلیس در نظرسنجی جدیدی که پیش از انتخاب نخست‌وزیر این کشور انجام شده، با اختلاف ۲۲ درصدی از رقیب خود پیش است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی جدیدی که در انگلیس برگزار شده نشان داد «لیز تراس» شانس بیشتری برای پیروزی در رقابت برای تصدی پست نخست وزیری این کشور دارد.

 

طبق نظرسنجی مؤسسه «آپینیوم» از اعضای حزب‌ محافظه‌کار انگلیس، تراس که هم‌اکنون وزیر خارجه این کشور است با اختلاف ۲۲ درصدی از رقیب خود یعنی «ریشی سوناک» جلوتر است.

 

این مؤسسه گفت، در میان ۴۵۰ عضو حزب محافظه‌کار که انتخاب خود را برای نخست‌وزیری انگلیس انجام داده‌اند، تراس که در سایر نظرسنجی‌ها نیز به وضوح پیشتاز است، با  ۶۱ درصد و سوناک با ۳۹ درصد قرار دارند.

 

حدود ۲۰۰ هزار عضو محافظه‌کار انگلیس در حال رأی‌دادن برای تصمیم‌گیری در مورد جایگزین «بوریس جانسون» به‌عنوان نخست وزیر جدید این کشور هستند.

 

پیش از این، کمیته پارلمانی حزب محافظه‌کار اعلام کرده بود نخست‌وزیر جدید انگلیس در تاریخ پنجم سپتامبر، با اولین رأی‌گیری برای شروع حذف نامزدها در رقابتی شلوغ و غیرقابل پیش‌بینی، معرفی خواهد شد. 

 

جانسون در پی استعفای دست‌کم ۵۰ قانونگذار و مقام دولتی از سمت‌هایشان روز پنجشنبه استعفای خود را اعلام کرد.

 

دومینوی استعفاها پس از افشا‌گری‌هایی آغاز شد که نشان می‌دادند جانسون علی‌رغم آنکه با خبر بوده «کریس پینچر» بابت ادعاهای سوءرفتار جنسی در سال ۲۰۱۹ تحت تعقیب بوده او را به یک سمت ارشد در حزب محافظه‌کار گماشته است. پینچر خود هفته گذشته بعد از آنکه افشا شد از دو زن در تاریخ ۲۹ ژوئیه سوءاستفاده جنسی کرده از سمتش استعفا کرد.

 

این اتفاقات جدیدترین رسوایی‌ای بود که جانسون را گرفتار کرد. چند ماه پیش هم انتشار گزارش‌هایی در رسانه‌ها مبنی بر اینکه دفتر نخست‌وزیری انگلیس در اوج محدودیت‌های کرونایی برای مردم اقدام به برگزاری جشن‌های می‌گساری کرده بود جانسون را تا مرز عدم رأی‌اعتماد از پارلمان پیش برد اما دولت او توانست از آن مهلکه جان سالم به در ببرد./فارس

ارسال نظر