عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

خروپف کردن هنگام خواب عاملی مهم در ابتلا به سرطان

محققان در تازه‌ترین بررسی خود به رابطه مرموز خروپف و ابتلا به یک بیماری جدی و شایع پی بردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 15
کد خبر: ۱۵۰۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است، افرادی که در هنگام خواب خروپف می‌کنند، به دلیل کمبود دریافت اکسیژن در شب ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار بگیرند.

 

کارشناسان سوئدی معتقدند کمبود اکسیژن در شب ممکن است با سرطان مرتبط باشد؛ محققان بیماران مبتلا به آپنه انسدادی خواب (توقف تنفسی در خواب) که خود را به شکل خروپف نشان می‌دهد را برای مشاهده خطر ابتلا به تومور مورد مطالعه قرار دادند و درنهایت مشخص شد، این دسته از افراد بیشتر از دیگران در معرض سرطان قرار دارند.

 

داده‌های موجود نشان می‌دهد، میلیون‌ها نفر در انگلیس و آمریکا از وضعیت کمبود اکسیژن در خواب شبانه رنج می‌برند؛ مطالعات جداگانه آپنه خواب را با کاهش قدرت مغز و لخته شدن خون مرتبط دانسته‌اند.

 

در این تحقیق که در یک کنفرانس پزشکی در بارسلون ارائه شد، نزدیک به ۴۲۰۰ بیمار را که دچار این بیماری بودند تحت نظر قرار دادند و مشخص شد، نیمی از آن‌ها نیز در پنج سال گذشته به سرطان مبتلا شده بودند.

 

آندریاس پالم، از دانشگاه اوپسالا می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که کمبود اکسیژن به دلیل OSA به طور مستقل با سرطان مرتبط است. اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است و امیدواریم مطالعه ما سایر محققان را به تحقیق در مورد این موضوع مهم ترغیب کند».

 

این تحقیق به صورت چکیده در کنگره بین المللی انجمن تنفسی اروپا (ERS) ارائه شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر