نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تایید توافقنامه حمل‌ونقل هوایی اسرائیل با ترکیه

تایید توافقنامه حمل‌ونقل هوایی اسرائیل با ترکیه سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تایید توافقنامه حمل و نقل هوایی با ترکیه توسط کابینه رژیم صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر این توافقنامه به شرکت‌های هواپیمایی رژیم صهیونیستی اجازه خواهد داد تا به پرواز رفت و برگشت به استانبول و دیگر شهرهای ترکیه بپردازند.

سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که این توافقنامه به تقویت ثبات و شکوفایی منطقه منجر شده و روابط میان ترکیه و اسرائیل را به جلو می‌برد.

آنکارا و تل‌آویو اخیرا عادی‌سازی کامل روابط دیپلماتیک خود را اعلام کردند. «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه در اواخر مردادماه سال جاری رسما اعلام کردند که روابط دو طرف به حالت عادی بازگشته است و به‌زودی تل‌آویو و آنکارا سفرای خود را تعیین خواهند کرد.

روابط بین ترکیه و رژیم صهیونیستی از ۱۲ سال قبل به دنبال حادثه برای کشتی «ماوی مرمره» دچار تنش شده بود. ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۰ یک ناوگان دریایی «ناوی مرمره» حامل کمک‌های بشردوستانه تحت عنوان «ناوگان آزادی» به نوار غزه، حمله کرد و در نتیجه این حمله ۱۰ سرنشین کشتی به شهادت رسیدند.

شبکه «آی‌۲۴» اخیرا در گزارشی به سابقه بهبود روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی طی سال‌های اخیر اشاره کرد و در این باره نوشت: «گرم شدن روابط پس از آن اتفاق افتاد که یک زوج اسرائیلی به نام «موردی» و «ناتالی اوکنی» طی دسامبر گذشته در ترکیه به ظن جاسوسی دستگیر شدند. آن‌ها در نهایت به لطف تماس‌ها در بالاترین سطح سیاسی در هر دو کشور آزاد شدند.»

این رسانه صهیونیستی افزود: «کمی پس از آن (بازداشت این زوج صهیونیست) رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه ایده «گرم شدن روابط با اسرائیل» را مطرح کرد. اوایل ماه آگوست، اسرائیل دفتر اقتصادی خود را در ترکیه پس از سه سال تعطیلی، بازگشایی کرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار