مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود

خروج ۳ میلیون زائر از مرزهای کشور تا به امروز

به گفته وزیر کشور تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای کشور خارج شده اند و حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر نیز به کشور بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی امروز ۲۲ شهریورماه در حاشیه بازدید از مرز شلمچه اظهار کرد: هر ۶ مرز کشور در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند و ترددها بسیار روان و راحت است و زائران به راحتی از مرزها عبور می کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای کشور خارج شده اند و حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر نیز به کشور بازگشته اند. در حالی که این ورود و خروج زائران همزمان انجام می شود هیچ مشکلی برای تردد مرزها نیست.

وزیر کشور با اشاره به زیرساخت های موجود مرزهای کشور برای تردد زائران گفت: فقط در خوزستان حدود یک هزار موکب برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در حال فعالیت هستند و فضای معنوی بسیار خوبی در مرزها حاکم است.

وحیدی عنوان کرد: مشکلی از نظر تردد زوار افغانستان برای ورود کشور عراق وجود ندارد. همچنین با حل شدن مشکلات، زائران کشور پاکستان نیز در حال عبور از مرز هستند و اگر مایل باشند می توانند تعداد بیشتری از آنها برای عبور از مرز شلمچه و ورود به کشور عراق اقدام کنند و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: از دولت، ملت، مردم، موکب داران و همه مرزداران عراقی تشکر می کنیم که همکاری و هماهنگی بسیار خوبی دارند. همه دستگاه ها با شور و شوق در مرزها فعال هستند و کمبودی وجود ندارد.

وزیر کشور با اشاره به افزایش جمعیتی که قصد خروج از مرزهای کشور را دارد، تصریح کرد: اکنون شاهد پیک جدیدی برای خروج زائران از کشور برای سفر به عراق هستیم زیرا به روزهای اربعین نزدیک شده ایم و عده ای از زائران در تلاش هستند تا خود را در این ایام به عراق برسانند.

وحیدی ادامه داد: سرعت انتقال زائران در مرزها بسیار خوب است. علاوه بر اتوبوس هایی که نسبت به جا به جایی زائران اقدام می کنند، قطارهای بسیار زیادی نیز برای تردد زوار تدارک دیده شده است. ۱۶ رام قطار از خرمشهر به سمت تهران و همچنین قطارهایی به سمت مشهد و زاهدان تدارک دیده شده است.

وی افزود: ظرفیت حمل قطاری زائران بیش از ۲.۵ تا ۳ برابر شده است تا مشکلی در تردد زوار به وجود نیاید. اتوبوس هایی نیز از سازمان ها وزارت خانه ها و شهرداری در مرزها مستقر شده اند تا زوار به راحتی بتوانند به مقاصد خود بازگردند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار