بحران عمیق در سیستم بهداشت و درمان انگلیس-راهبرد معاصر

بحران عمیق در سیستم بهداشت و درمان انگلیس

یک روزنامه اروپایی در مطلبی به بحران عمیق در سیستم بهداشت و درمان انگلیس و صف‌های انتظار طولانی مدت بیماران در اورژانس‌های این کشور که منجر به مرگ و میر بیشتر بیماران شده است اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اتریشی "وینر سایتونگ" در مطلبی به اوضاع فاجعه بار بیمارستان ها در انگلیس اشاره کرده و نوشت: سالن های انتظار مملو از جمعیت، مردمی که از درد به خود می‌پیچند، ساعت‌ها درخواست‌های ناامیدانه برای کمک و همواره تعداد بیشتری از بیمارستان‌های بریتانیا اعلام فاجعه می‌کنند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: چند روز پیش، زمانی که دیو وین، مادر 95 ساله خود را به دلیل مسمومیت خونی مشکوک به اورژانس در کلینیک محلی در چستر برد او نمی توانست آنچه را که به چشمان خود می بیند باور کند، حتی اگر در مورد وضعیت در بیمارستان ها در سراسر انگلیس به او هشدار داده شده بود. بخش "حادثه و اورژانس" کلینیک، ایستگاه A&E، به نظر او "مثل یک بیمارستان صحرایی در زمان جنگ"یا بهتر است بگوییم مثل صحنه ای از جهنم بود. تمام صندلی های اتاق انتظار اشغال شده بود.

 

وین گزارش داد که ظاهراً مردی با درد شدید شکم روی ردیفی از صندلی‌ها افتاده بود. افراد دیگری که به کمک نیاز داشتند بین گودال‌های استفراغ روی زمین نشسته بودند. برخی به سختی نفس می‌کشیدند. کارکنان پشتیبانی و کمک که تمام تلاش خود را می کردند، نمی توانستند با این هجوم کنار بیایند.

 

وین آن روز بعدازظهر هشت نفر را در راهروی اورژانس روی چرخ دستی‌ها، روی تخت‌های متحرک بیمارستان در شرایط اضطراری دید. یک پرستار فاش کرد که هشت نفر دیگر نیز در آمبولانس های خارج از درمانگاه منتظر بودند تا به اورژانس دسترسی پیدا کنند که برخی از آنها دچار حمله قلبی شده بودند. دیو وین گفت: این یکی از تکان دهنده ترین چیزهایی بود که در تمام زندگی ام دیده ام.

 

گزارش وین تعداد زیادی از همشهریانش را شوکه کرد. وی گفت: پس از اینکه تلفنی به او گفته شد که باید 14 ساعت منتظر آمبولانس باشد، خودش مادرش را به بیمارستان رساند. چهار ساعت طول کشید تا برای اولین بار کارمندان در اورژانس با بیمار صحبت کرده و بیماری او را «طبقه بندی» کنند. نیمه شب بالاخره مادر او در بخش بستری شد. اما تا هفت و نیم صبح روز بعد پزشکی مادر وین را ویزیت نکرد.. وین گفت: من نمی توانم باور کنم که این سیستم مراقبت های بهداشتی ما است.

 

در هر صورت، این تنها یک مورد منحصر به فرد در انگلیس نبود. شدیدترین تجربه توسط یک بیمار در شهر سوئیندون در جنوب انگلیس در چند روز گذشته انجام شده است که به عنوان یک "مورد اضطراری بستری شده بود اما مجبور شد به مدت 99 ساعت روی چرخ دستی اورژانس دراز بکشد تا اینکه تخت برای او فراهم شود.

 

دختر سه ساله خانواده‌ای در آکسفورد، که از مخملک و کروپ رنج می برد، 22 ساعت پس از درخواست کمک والدینش و پنج ساعت پس از رسیدن به ایستگاه A&E، مجبور به انتظار و خوابیدن روی صندلی های راحتی شد. پدرش تام هوک که اعصابش بسیار از این وضعیت به هم ریخته بود گزارش داد که پرستاران در همان محل از هایدی کوچولوی او به شیوه‌ای عجیب مراقبت کردند و یک کار تقریبا غیرممکن" را در یک "سیستم بهداشتی کاملاً شکسته" انجام دادند.

 

آدریان بویل، رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس، موافق است که وضعیت در اورژانس های انگلیسی اکنون "بسیار جدی" است. بویل توضیح می دهد که به دلیل آنفولانزای فعلی و موج جدید کووید در بریتانیا، در حال حاضر افراد زیادی در بخش های اورژانس ما گیر افتاده‌اند. وی تاکید کرد: با این حال، در درازمدت، این مشکل البته نتیجه ظرفیت ناکافی، فقدان برنامه‌ریزی پرسنل و کمبود سرمایه‌گذاری و دقیقاً بحران مزمن در بخش بهداشت است.

 

طبق ارزیابی های کالج سلطنتی، در حال حاضر انتظار می‌رود تا 500 مرگ اضافی در هفته در انگلیس تنها به این دلیل که افراد مربوطه کمک فوری و به موقع دریافت نمی‌کنند اتفاق بیفتد.. بویل گزارش می دهد که یک سال پیش، زمان معمول بین تماس برای کمک و رسیدن آمبولانس 20 دقیقه بود. دسامبر گذشته به طور متوسط ​​یک ساعت و نیم بود و در چند روز اخیر دو ساعت و نیم و بیشتر بود.

 

مرتبا کلینیک های بیشتری در انگلیس اعلام فاجعه کرده‌اند. بسیاری از آنها به مرحله ظرفیت پر شدن کامل تخت ها رسیده‌اند. لوتون و شهرستان میلتون کینز در حال بررسی برپایی چادر در محوطه کلینیک مرکزی خود برای کسانی هستند که به دنبال کمک هستند. چندین بیمارستان نیز در اوایل سال جاری گزارش دادند که اکسیژن سیلندر قابل حمل آنها تمام شده است. در برخی مناطق هم نگرانی در در مورد نیاز به گسترش سردخانه ها وجود دارد.

 

پزشکان و پرستاران شکایت دارند که وضعیت بدتر از ابتدای همه گیری کووید است. در همین حال، احزاب اپوزیسیون خواستار اعلام وضعیت اضطراری ملی از سوی دولت هستند.. در همین حال، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس و استیو بارکلی، وزیر بهداشت به دلیل چشم انداز مجدد اعتصاب ها با این مشکلات بیمارستانی نزدیک نیستند. سخنگوی سوناک تنها روز سه شنبه گفت که کلینیک ها تمام منابع مورد نیاز خود را دارند. میلیاردها دلار اضافی در دسترس قرار گرفته است و واقعاً در سیستم بهداشت و درمان بحرانی وجود ندارد. وی تاکید کرد: کل ماجرا فقط یک چالش بسیار خاص دیگر است.

 

اس ار اف سوئیس هم در مطلبی نوشت: سیستم مراقبت های بهداشتی انگلیس در یک بحران عمیق با عواقب گاهی اوقات چشمگیر برای افراد آسیب دیده است. زمان انتظار طولانی مسئول صدها مرگ است. این را یان هیگینسون، نایب رئیس انجمن پزشکان فوریت های پزشکی در بریتانیا، در مصاحبه با بی بی سی تایید کرد.

 

به گفته وی تماس‌های اضطراری در حال افزایش است، اما خدمات اورژانس کمبود زمان و کارمند دارند. هیگینسون گفت تا 500 نفر در هفته به دلیل تأخیرهای ناشی از آن می میرند. وی نسبت به رد این برآورد به عنوان اغراق هشدار داد.

 

هیگینسون می‌گوید: برای دهه‌ها، نشان داده شده است که زمان انتظار طولانی در اتاق‌های اورژانس با نتایج ضعیف و بد برای بیمار مرتبط است. انجمن پزشکی اورژانس بریتانیا خواستار افزایش ظرفیت بیمارستان ها است.

 

به این ترتیب بحران در سیستم بهداشت و درمان بریتانیا، که عمدتاً از پول مالیات دهندگان تامین می شود، موضوعی است که همچنان در انگلیس ادامه دارد و در زمستان معمولاً این وضعیت با سرماخوردگی و اعتصاب ها تشدید می شود.

 

در ادامه این گزارش آمده است: امسال تعداد بالاتر از حد متوسط ​​موارد آنفلانزا در انگلیس وجود دارد که باید در بیمارستان درمان شوند. تعداد مبتلایان به کرونا در کلینیک ها در حال حاضر دوباره به شدت در حال افزایش است. معمولاً صف‌های طولانی آمبولانس‌ها در مقابل اورژانس‌ها تشکیل می‌شود، زیرا نمی‌توان بیماران را به‌طور یکپارچه پذیرش کرد و از آنها مراقبت کرد.

 

به گفته انجمن پزشکان اورژانس، زمان انتظار در زمستان امسال بیشتر از همیشه است. بر اساس گزارش NHS، تنها در ماه نوامبر، تقریباً 38000 نفر مجبور شدند بیش از دوازده ساعت در اورژانس منتظر بمانند تا به بخش مناسب منتقل شوند که سه و نیم برابر بیشتر از سال گذشته است.

 

علاوه بر کمبود بودجه، دلیل دیگر این مشکلات کمبود کارکنان است که از جمله با برگزیت تشدید شد. بر اساس اطلاعات و آمار رسمی 133000 شغل خالی در سیستم مراقبت‌های بهداشتی بریتانیا وجود دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده