آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

کشته شدن ۱۳۵ سرباز ارمنی در یک هفته

کشته شدن  ۱۳۵ سرباز ارمنی در یک هفته «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان امروز (جمعه) در جلسه کابینه خود گفت که حداقل ۱۳۵ سرباز ارمنستانی در یک هفته اخیر طی درگیری‌های مرزی با جمهوری آذربایجان کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 16
کد خبر: ۱۵۰۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته اسپوتنیک، نخست‌وزیر ارمنستان گفت که آمار کشته‌ها نهایی نیست و همچنین تعداد بسیاری نیز زخمی شده‌اند و تعداد کشته‌های طرفین بیش از ۲۰۰ نفر است.

در این میان دولت ارمنستان نیز در بیانیه‌ای از تماس تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با نیکول پاشینیان خبر داد و اعلام کرد که آن‌ها صبح امروز در خصوص درگیری‌ها با جمهوری آذربایجان گفت‌و‌گو کردند.

در این تماس تلفنی پاشینیان گفت که علی‌رغم آرامش نسبی مرزها تا این لحظه، اما اوضاع همچنان بسیار متشنج است.

نخست‌وزیر ارمنستان همچنین با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز طی تماس تلفنی به گفت‌و‌گو و رایزنی پرداخت.

دور جدید درگیری‌ها در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان در بامداد سه شنبه گذشته آغاز شد و تلویزیون ارمنستان بامداد پنج شنبه از اعلام آتش‌بس میان دو طرف خبر داد.

در طول این درگیری‌ها، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان، نیروهای باکو را به حمله علیه نواحی خارج از قره‌باغ متهم کرده و باکو نیز اعلام کرد به «تحریکات» نیروهای ارمنستان واکنش نشان داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار