وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

انتقاد صریح لوپن از تحریم‌های پاریس علیه روسیه

رهبر جناح راست افراطی فرانسه سیاست دولت کشورش در اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را «نامناسب و بی ملاحظه» خواند و محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مارین لوپن»، رهبر حزب راست افراطی «تجمع ملی» فرانسه، تصمیم دولت پاریس در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در سال جاری میلادی را محکوم کرده و آن را ناشی از «قضاوت ضعیف» دولت پاریس در شرایط جهش قیمت‌های انرژی خواند.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، لوپن گفت،‌ دولت فرانسه تحت تاثیر تشنج آفرینی اتحادیه اروپا پیرامون جنگ اوکراین قرار گرفت و اقدام به اعمال تحریم‌های «نامناسب و بی ملاحظه» علیه روسیه کرد.

 

پاریس به سیاست اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های هر چه سخت‌تر علیه روسیه به دلیل عملیات نظامی ویژه آن در اوکراین پیوست. این تحریم‌ها با این وجود تاثیر معکوس بر خود اروپایی‌ها گذاشته وباعث متوقف شدن صادارت یک خط لوله مهم انتقال گاز روسیه به اروپا و در نتیجه جهش در قیمت‌های برق و گاز و تشدید تورم در قاره اروپا شدند.

 

لوپن در ادامه تاکید کرد، بحران فعلی مربوط به قیمت‌های برق در فرانسه نتیجه مستقیم تصمیم دولت پاریس برای کنار گذاشتن برق هسته‌ای بعد از وقوع فاجعه هسته‌ای «فوکوشیما» در ژاپن است.

 

فرانسه پس از وقوع فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در اثر سونامی در ژاپن،‌ همراستا با چند کشور دیگر اروپا نظیر آلمان، به تدریج اقدام به تعطیل کردن نیروگاه‌های برق هسته‌ای خود و در پیش گرفتن مسیر تولید انرژی سبز کرد و در این روند گذار به انرژی گاز متکی بوده است.

 

بخش عمده‌ای از گاز مصرفی در اروپا نیز با خرید گاز از روسیه تامین می‌شود اما انتقال گاز روسیه به اروپا پس از مشکلاتی که تحریمهای غرب برای توربین خط لوله انتقال گاز «نورد استریم 1» ایجاد کرد کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار