ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

انتقاد صریح لوپن از تحریم‌های پاریس علیه روسیه

رهبر جناح راست افراطی فرانسه سیاست دولت کشورش در اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را «نامناسب و بی ملاحظه» خواند و محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مارین لوپن»، رهبر حزب راست افراطی «تجمع ملی» فرانسه، تصمیم دولت پاریس در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در سال جاری میلادی را محکوم کرده و آن را ناشی از «قضاوت ضعیف» دولت پاریس در شرایط جهش قیمت‌های انرژی خواند.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، لوپن گفت،‌ دولت فرانسه تحت تاثیر تشنج آفرینی اتحادیه اروپا پیرامون جنگ اوکراین قرار گرفت و اقدام به اعمال تحریم‌های «نامناسب و بی ملاحظه» علیه روسیه کرد.

 

پاریس به سیاست اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های هر چه سخت‌تر علیه روسیه به دلیل عملیات نظامی ویژه آن در اوکراین پیوست. این تحریم‌ها با این وجود تاثیر معکوس بر خود اروپایی‌ها گذاشته وباعث متوقف شدن صادارت یک خط لوله مهم انتقال گاز روسیه به اروپا و در نتیجه جهش در قیمت‌های برق و گاز و تشدید تورم در قاره اروپا شدند.

 

لوپن در ادامه تاکید کرد، بحران فعلی مربوط به قیمت‌های برق در فرانسه نتیجه مستقیم تصمیم دولت پاریس برای کنار گذاشتن برق هسته‌ای بعد از وقوع فاجعه هسته‌ای «فوکوشیما» در ژاپن است.

 

فرانسه پس از وقوع فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در اثر سونامی در ژاپن،‌ همراستا با چند کشور دیگر اروپا نظیر آلمان، به تدریج اقدام به تعطیل کردن نیروگاه‌های برق هسته‌ای خود و در پیش گرفتن مسیر تولید انرژی سبز کرد و در این روند گذار به انرژی گاز متکی بوده است.

 

بخش عمده‌ای از گاز مصرفی در اروپا نیز با خرید گاز از روسیه تامین می‌شود اما انتقال گاز روسیه به اروپا پس از مشکلاتی که تحریمهای غرب برای توربین خط لوله انتقال گاز «نورد استریم 1» ایجاد کرد کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده