نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

دیدار مقام ارشد لبنان و آمریکا/ میقاتی: ترسیم مرزها با اسرائیل با پیشرفت همراه است

نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان در دیدار با وزیر خارجه آمریکا در نیویورک تصریح کرد که پرونده ترسیم مرزها با رژیم صهیونیستی شاهد پیشرفت بزرگی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد لبنان تصریح کرد که پروند ترسیم مرزهای دریایی میان این کشور و فلسطین اشغالی شاهد پیشرفت بزرگی است.

 

به نوشته وبگاه «الجدید»، وی در خصوص دیدار با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در حضور «آموس هوچشتاین» میانجیگر آمریکایی در نیویورک، گفت: «همه پرونده‌ها ارائه شد و بر ضرورت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید ویژه شد و ما به حمایت لبنان از سوی همه طرف‌ها، امیدوار بودیم».

 

وی افزود: «ما در مورد مسائل مربوط به آوارگان سوری و توافق با صندوق بین‌المللی پول و برق به ویژه پرونده آموزش گفت‌و‌گو و تاکید کردیم که پرونده ترسیم مرزهای دریایی [با رژیم صهیونیستی] شاهد پیشرفت‌های زیادی است».

 

بر اساس این گزارش، بلینکن نیز به نوبه خوب گفت: دیدار با میقاتی مثمر ثمر بود و طی آن، ضرورت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در زمان مناسب و اجرای اصلاحات برای حمایت از مردم لبنان مورد بررسی قرار گرفت. ایالات متحده به همکاری با لبنان برای تحقق صلح ادامه خواهد داد.

 

میشل عون رئیس جمهور لبنان نیز دوشنبه پیش در گفت‌وگو با «جوانا ورونیکا» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در لبنان در کاخ بعبدا گفت که مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی، در مراحل پایانی خود قرار دارد و در آن، حقوق لبنان در حفاری برای گاز و نفت در میادین معین و در منطقه ویژه اقتصادی، تضمین می‌شود.

 

وی افزود: تماس با آموس هوچشتاین میانجی آمریکایی بر سر جزئیات فنی مربوط به فرآیند ترسیم مرزها، همچنان ادامه دارد.

 

عون ابراز امیدواری کرد که حفاری در این میادین، باعث شود که بار دیگر اقتصاد لبنان به پا خیزد؛ اقتصادی که طی سالهای گذشته، به شدت آسیب دیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار