وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

فاجعه انسانی در فوتبال اندونزی با ۳۰۰ کشته و زخمی

هجوم تماشاگران یک مسابقه فوتبال در اندونزی به داخل زمین و درگیر شدن آنها با نیروهای امنیتی و هواداران تیم مقابل، سیصد کشته یا زخمی برجای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اندونزی بامداد یکشنبه از وقوع فاجعه انسانی در جریان برگزاری یک مسابقه فوتبال در جزیره جاوه خبر دادند.

طبق گزارش‌ها، زمانی که مسابقه بین دو باشگاه فوتبال «کروساهان آرِما» و «پرسبایا سورابایا» در استادیوم «کانجوروهان» واقع در منطقه مالانگ در شرق جاوه به پایان رسید، اوضاع به آشوب کشیده شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پلیس جاوه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هواداران تیم بازنده به داخل زمین فوتبال هجوم بردند و نیروهای امنیتی نیز ضمن تلاش برای جلوگیری از آشوب آنها، اقدام به پرتاب گاز اشک آور کردند».

«نیکو آفینتا» رئیس پلیس منطقه شرقی این جزیره توضیح داد که در جریان این آشوب، ۱۲۷ نفر جان خود را از دست داده و حداقل ۱۸۸ نفر دیگر نیز دچار سطوح مختلفی از جراحات و آسیب شدند.

مقامات امنیتی اندونزی می‌گویند بیشتر تعداد کشته‌شدگان، به دلیل ازدحام هواداران در جریان مسابقه و گرفتار شدن عده بسیاری از تماشاگران زیر دست‌وپای دیگر افراد بود. شلیک گاز اشک‌آور نیز مزید بر علت خفگی بخش قابل توجهی از جان‌باختگان شد.

رویترز در ادامه به نقل از اتحادیه فوتبال اندونزی نوشت: «تحقیقات در مورد این آشوب و کشته شدن ده‌ها نفر از مردم کشور در این مسابقه فوتبال در جاوه آغاز شده است».

اتحادیه فوتبال اندونزی سپس اعلام کرد که به‌دلایل و ملاحظات امنیتی در پی این آشوب، تصمیم بر این شد که مسابقات فوتبال به مدت یک هفته تعلیق شود.

وزیر ورزش اندونزی نیز گفت: «پس از ازدحام و هجوم مرگبار تماشاگران در استادیوم جاوه، اقدامات ایمنی در مسابقات فوتبال را مجددا ارزیابی خواهیم کرد».

شبکه انگلیسی «بی‌بی‌سی» نیز به نقل از آفینتا گزارش داد که دو افسر پلیس در میان کشته‌شدگان این حادثه هستند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار