حقوق پرستاران در «قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری» چقدر افزایش پیدا می کند؟-راهبرد معاصر
بازداشت مدعی نفوذ در دستگاه قضایی اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های کشور مشاهده سیاه‌گوش در یکی از زیستگاه‌های اشنویه آغاز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه تازه‌ترین معافیت‌های سربازی در سال ۱۴۰۳ | خبر مهم درباره مشمولان بالای ۳۵ سال صدور اعلان نارنجی هواشناسی برای ۵ استان | تهران هشدار گرفت یک عضو شورای شهر چرام به اتهام ارتشا بازداشت شد قاضی دیوان عالی کشور: انتقال اموال برای نپرداختن مهریه قابل تعقیب کیفری است خبر خوش صندوق ذخیره فرهنگیان|واریز ۲ هزار میلیارد تومان به حساب فرهنگیان بازنشسته انتصابات جدید در شهرداری تهران + جزئیات همسان سازی حقوق بازنشستگان به ایستگاه آخر رسید علی سلامت کیست؟ | جزئیات ماجرای شکایت ده‌ها زن همدانی | زمان و محل اجرای حکم اعلام شد ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانۀ لبنی

حقوق پرستاران در «قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری» چقدر افزایش پیدا می کند؟

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به حقوق پرستاران کاری ندارد و ارتباط به این دارد که پرستار چند بیمار و چه تعداد بسته خدمتی در بخش درمانی بر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد میرزابیگی، رئیس کل سازمان نظام پرستاری اظهار داشت:‌ این به حقوق کاری ندارد و ارتباط به این دارد که پرستار چند بیمار و چه تعداد بسته خدمتی در بخش درمانی بر دارد و این بیمار محور است؛ یعنی پرستار مدامی که با بیمار تعامل و کار داشته باشد بسته های خدمتی آن ثبت می شود و این کار قبل از این که به نفع پرستار باشد به نفع بیمار است.

وی ادامه داد: قبلا که کارانه‌ای که به پرستاران داده می‌شد آماری که از کل کشور جمع آوری شد 1620 میلیارد تومان بود؛ الان به این عدد 5هزار و 200 میلیارد تومان اضافه می شود که حدود دو سه برابر خواهد شد.میانگین کارانه در سالهای کرونا به علت تعطیلی اتاق های عمل و ... پایین آمد اما این کار یعنی اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پرستار را به سمت بیمار تشویق می کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در پاسخ به این پرسش که «آیا این باعث نمی شود تا پرستاری بگوید من بیشتر به بیمار خدمت می دهم تا در آمد بیشتری داشته باشم؟»، گفت: خیر؛ چون پرستار تجویز کننده نیست، نمی تواند خدمات القایی بار بیمار کند. پرستاری نمی تواند برای بیماری پول بیشتری دریافت کند؛ چون هم بسته های خدمتی تعریف شده است و هم پرستار تجویز کننده نیست.

میرزابیگی تصریح کرد: اگر پزشک را می بینید عکس و ... می نویسد اینها چون خودشان تصمیم گیرنده و تجویز کننده هستند خدمات القایی معنا پیدا می کند؛ اما پرستار این طور نیست، بلکه سفارش پزشک را اجرا کرده و بسته های خدمتی اش نیز محدود و مشخص است.

وی یادآور شد:‌ اگر خدمت غیر معمول به این بسته خدمتی اضافه شد یا به بیمار ماموریت جدیدی محول شد که این پرستار علاوه بر بسته های خدمتی آن کارها را انجام دهد دستمزد آن را می گیرد اما باز هم پرستار تصمیم گیرنده نیست بلکه یا بخش درمانی یا پزشک است.ترس از خدمات القایی مطلقا در روند تعرفه گذاری خدمات پرستاری را بیمار را تهدید نمی کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده