هند: تجارت با ایران را متوقف نمی‌کنیم-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

هند: تجارت با ایران را متوقف نمی‌کنیم

وزیر امور خارجه هند چهارشنبه تأکید کرده روابط کشورش با ایران را متوقف نخواهد کرد و آن را تحت تأثیر «یک کشور ثالث» قرار نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، دولت هند روز چهارشنبه علی‌رغم فشارها و هشدارهای دولت آمریکا بار دیگر تأکید کرده برنامه‌ای برای توقف تجارت با ایران ندارد و روابط دو کشور تحت تأثیر «یک کشور ثالث» قرار نخواهد گرفت.

 

«سوبرامانیام جیشنکار» وزیر خارجه هند به سوالی درباره اینکه آیا دولت هند برنامه‌ای برای قطع تجارت با ایران دارد پاسخ منفی داد. او در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا هند را برای قطع روابط تجاری با ایران تحت فشار قرار داده است گفت: «روابط دوجانبه هند با ایران مستقل است و تحت تأثیر روابط هند با هیچ کشور ثالث قرار نمی‌گیرد.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا چند روز پیش در حاشیه نشست گروه ۲۰ در ژاپن با نخست‌وزیر هند دیدار و درباره مسائل مختلف از جمله ایران با او رایزنی کرد.

منابع خبری گزارش دادند نخست‌وزیر هند در این دیدار بر نگرانی‌های کشورش برای تأمین انرژی تأکید کرده، اما در پایان دو طرف توافق کرده‌اند تماس‌ها در خصوص ایران را ادامه دهند.

هند از جمله مهمترین کشورهای آسیایی است که از ایران انرژی وارد می‌کند و برای تامین بخشی از نیازهای خود در بخش انرژی به جمهوری اسلامی ایران وابسته است. این کشور دومین خریدار بزرگ نفت ایران به شمار می‌‌‌آید، اما به خاطر تحریم‌های آمریکا اخیراً واردات نفت خود از ایران را کاهش داده است.

تحریم‌های یکجانبه دولت آمریکا علیه ایران از آبان‌ماه سال گذشته، در پی خروج این کشور از توافق هسته‌ای برجام که یک توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد است از سر گرفته شده است.

دولت آمریکا ادعا کرده قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند، اما مقام‌های جمهوری اسلامی ایران گفته‌اند با این سیاست مقابله خواهند کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار