زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

هلند از اتباعش خواست ایران را ترک کنند

وزارت خارجه هلند طی بیانیه‌ای از همه اتباع خود خواست خاک ایران را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 07
کد خبر: ۱۵۳۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت هلند امروز جمعه (۷ اکتبر/ ۱۵مهرماه) از همه اتباع خود خواسته از ایران خارج شوند.

وزارت خارجه هلند علاوه بر این، وضعیت سراسر ایران برای سفر را «قرمز» اعلام کرد و به تمامی اتباعش توصیه کرده از سفر به ایران خودداری کنند.

با آنکه اغتشاشات در ایران به پایان رسیده هلند دلیل این تصمیم را «اعتراض‌ها به قتل مهسا امینی» ذکر کرده است. 

تصمیم هلند را می‌توان بخشی از تلاش‌های جهان غرب برای دامن زدن به آشوب‌ها و اغتشاشات در ایران دانست. تحلیلگران می‌گویند شرایط فعلی ایران موجب شده که کشورهای غربی به دنبال ایجاد اغتشاش در ایران باشند.

به گفته تحلیلگران، یکی از دلایل چنین تلاش‌هایی از سوی غرب را می‌توان به روی کار آمدن دولت سیزدهم در ایران نسبت داد. دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی،  با پیشبرد توامان توسعه روابط با همسایگان و سیاست نگاه به شرق فرصت‌هایی را پیش روی ایران ایجاد کرد که پیش‌تر مغفول مانده بودند.

عامل دیگر، به گفته برخی کارشناسان، نشانه‌هایی است که از احتمال تغییر نظم بین‌المللی به ویژه بعد از جنگ اوکراین وجود دارد. پس از شکست «آدولف هیتلر» و پایان دومین جنگ بین‌الملل، نظمی با محوریت ایالات متحده آمریکا در جهان شکل گرفت و با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به‌شدت تثبیت شد. قواعد آمره در این نظم بین‌المللی مبتنی بر نظام سرمایه‌داری حاکم بر آمریکای شمالی و اروپای غربی بود. اما آنچه پنجم اسفند ماه 1400 رخ داد، پیش از آنکه تاسیسات نظامی اوکراین را هدف گرفته باشد چنین نظمی را هدف گرفته بود. در خشت خام شلیک موشک‌های کالیبر و غرش جنگنده‌های سوخو، شاید می‌شد تغییراتی را در نظم بین‌المللی مشاهده کرد./ فارس

کلمات کلیدی: هلند ایران
ارسال نظر