سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا از شهروندان خود خواست کی‌یف را ترک کنند

آمریکا از شهروندان خود خواست کی‌یف را ترک کنند آمریکا از شهروندان خود خواست پس از حملات روسیه، کی‌یف پایتخت اوکراین را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت آمریکا از شهروندان آمریکایی حاضر در کی یف خواسته است تا خاک اوکراین را پس از حملات اوایل روز دوشنبه روسیه به کی یف ترک کنند.

در بیانیه سفارت آمریکا در کی یف آمده است: «حملات مستمر روسیه در اوکراین تهدیدی مستقیم برای غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی است. سفارت از شهروندان آمریکایی می‌خواهد در مکان‌های خود پناه بگیرند و با استفاده از گزینه‌های حمل و نقل زمینی در دسترس، در صورت ایمن بودن، اوکراین را ترک کنند.»

سفارت آمریکا در کی یف در حالی حملات روسیه را تهدیدی برای غیر نظامیان عنوان کرده است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز حملات به شهر‌های اوکراین را «حملاتی با دقت بالا» عنوان کرد که تاسیسات نظامی، ارتباطات و انرژی را هدف قرار می‌دهند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و اولاف شولز، صدراعظم آلمان، در پی حملات نیرو‌های روسیه، بر سر برگزاری نشست فوری گروه هفت (G۷) توافق کردند.

رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه در سخنانی انفجار تانکر سوخت و آتش‌سوزی روی پل کریمه روسیه را که باعث فروریختن بخش جاده‌ای و ریلی آن شد، حمله تروریستی با هدف تخریب زیرساخت‌های حیاتی روسیه توصیف کرد و نسبت به واکنش تلافی جویانه هشدار داد.

کی‌یف، پایتخت اوکراین پس از چندین ماه آرامش درپی هدف قرار دادن پل کریمه، امروز دوشنبه دوباره از سوی روسیه مورد هدف قرار گرفت و این شهر و مناطق اطراف آن شاهد انفجار‌ها و حملات هوایی متعدد بود که با واکنش‌های مقامات غربی نیز روبرو شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار