بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

آمریکا: هنگام بازبینی در روابط با عربستان از تهدید ایران غافل نمی‌شویم

آمریکا: هنگام بازبینی در روابط با عربستان از تهدید ایران غافل نمی‌شویم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت هنگام بازبینی در روابط با عربستان سعودی، چشمان خود را از تهدیدات ایران بر نمی‌داریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت در حالی که واشنگتن در روابط خود با عربستان سعودی بازنگری می‌کند از آنچه «تهدیدهای ایران» خوانده شده غافل نخواهد شد.

وی در ادامه گفت: «توافق ترسیم مرز دریایی میان اسرائیل و لبنان بیانگر چشم انداز بایدن برای ثبات و تکامل منطقه است».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اضافه کرد: «از همان ابتدای دولت درباره ضرورت تجدید نظر در روابط با عربستان سعودی که در راستای منافع ما باشد، صحبت کرده‌ایم».

وی گفت: «رئیس جمهور کاملا واضح گفت که ما نیازمند روابط متفاوتی با عربستان سعودی بوده و تحولات روزهای اخیز نیز اهمیت این موضوع را نشان داد».

این مقام آمریکایی اضافه کرد: «طی روزهای آتی با همپیمانان و شرکای سیاسی خود درباره چگونگی روابط با عربستان سعودی، گفت‌وگو خواهیم کرد».

وی گفت: «تصمیم هفته پیش اوپک پلاس ضد منافع ملت آمریکا بوده و بر این موضوع که سال‌ها گفته‌ایم تاکید دارد که باید در روابط با عربستان سعودی تجدید نظر شود».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «پس از تحقیق کردن، به تصمیم‌هایی درباره چگونگی روابط با عربستان سعودی و با رایزنی با کنگره و همپیمانان خواهیم رسید».

اقدام هفته گذشته اوپک‌پلاس در کاهش تولید ۲ میلیون بشکه نفت در روز به شدت گرفتن بی‌سابقه تنش‌ها میان ریاض و واشنگتن منجر شده است.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال ساعتی قبل‌تر گزارش داد مقام‌های آمریکایی قبل از تصمیم اوپک‌پلاس برای کاهش تولید روزانه دو میلیون بشکه نفت با عربستان سعودی و سایر متحدان عربی خود تماس گرفته و خواستار آن شدند که تصمیم‌گیری در این خصوص را فقط برای یک ماه دیگر عقب بیندازند، اما پاسخ این کشورها به درخواست آمریکا منفی بوده است.

مقام‌های آمریکایی به طرف‌های سعودی اعلام کردند که کاهش تولید نفت به عنوان تصمیم عربستان برای همسویی با روسیه در جنگ اوکراین دیده خواهد شد و اینکه انجام چنین اقدامی باعث کاهش حمایت واشنگتن از ریاض خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار