شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پاسخ ریاض به واشنگتن: تصمیم اخیر اوپک پلاس کاملا اقتصادی بود

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی گفت که تصمیم اخیر اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت مسئولانه و کاملا اقتصادی بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه‌ی عربستان سعودی گفت که تصمیم اخیر اوپک پلاس، مسئولانه و کاملا اقتصادی بوده است.

 

وی که با شبکه خبری العربیه مصاحبه می‌کرد، افزود: «همکاری نظامی میان واشنگتن و ریاض در راستای منافع هر دو کشور بوده و فقط به نفع عربستان نبوده است».

 

الجبیر گفت: «تصمیم اوپک پلاس سیاسی نبوده و کشورهای عضو آن، در تلاش برای ایجاد ثبات در بازار و تحقق منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان است».

 

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی اضافه کرد: «روابط با واشنگتن راهبردی بوده و در راستای حمایت از امنیت و ثبات منطقه بوده است».

اقدام هفته گذشته اوپک‌پلاس در کاهش تولید ۲ میلیون بشکه نفت در روز به شدت گرفتن بی‌سابقه تنش‌ها میان ریاض و واشنگتن منجر شده است.

 

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال ساعتی قبل‌تر گزارش داد مقام‌های آمریکایی قبل از تصمیم اوپک‌پلاس برای کاهش تولید روزانه دو میلیون بشکه نفت با عربستان سعودی و سایر متحدان عربی خود تماس گرفته و خواستار آن شدند که تصمیم‌گیری در این خصوص را فقط برای یک ماه دیگر عقب بیندازند، اما پاسخ این کشورها به درخواست آمریکا منفی بوده است.

 

مقام‌های آمریکایی به طرف‌های سعودی اعلام کردند که کاهش تولید نفت به عنوان تصمیم عربستان برای همسویی با روسیه در جنگ اوکراین دیده خواهد شد و اینکه انجام چنین اقدامی باعث کاهش حمایت واشنگتن از ریاض خواهد شد./ فارس

ارسال نظر