عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پاسخ ریاض به واشنگتن: تصمیم اخیر اوپک پلاس کاملا اقتصادی بود

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی گفت که تصمیم اخیر اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت مسئولانه و کاملا اقتصادی بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه‌ی عربستان سعودی گفت که تصمیم اخیر اوپک پلاس، مسئولانه و کاملا اقتصادی بوده است.

 

وی که با شبکه خبری العربیه مصاحبه می‌کرد، افزود: «همکاری نظامی میان واشنگتن و ریاض در راستای منافع هر دو کشور بوده و فقط به نفع عربستان نبوده است».

 

الجبیر گفت: «تصمیم اوپک پلاس سیاسی نبوده و کشورهای عضو آن، در تلاش برای ایجاد ثبات در بازار و تحقق منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان است».

 

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی اضافه کرد: «روابط با واشنگتن راهبردی بوده و در راستای حمایت از امنیت و ثبات منطقه بوده است».

اقدام هفته گذشته اوپک‌پلاس در کاهش تولید ۲ میلیون بشکه نفت در روز به شدت گرفتن بی‌سابقه تنش‌ها میان ریاض و واشنگتن منجر شده است.

 

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال ساعتی قبل‌تر گزارش داد مقام‌های آمریکایی قبل از تصمیم اوپک‌پلاس برای کاهش تولید روزانه دو میلیون بشکه نفت با عربستان سعودی و سایر متحدان عربی خود تماس گرفته و خواستار آن شدند که تصمیم‌گیری در این خصوص را فقط برای یک ماه دیگر عقب بیندازند، اما پاسخ این کشورها به درخواست آمریکا منفی بوده است.

 

مقام‌های آمریکایی به طرف‌های سعودی اعلام کردند که کاهش تولید نفت به عنوان تصمیم عربستان برای همسویی با روسیه در جنگ اوکراین دیده خواهد شد و اینکه انجام چنین اقدامی باعث کاهش حمایت واشنگتن از ریاض خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار