وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اوکراین: به پدافند هوایی نیاز داریم

سفیر اوکراین در آمریکا گفت: «همچنان نیازمند انواع تسلیحات بوده و در راس تسلیحاتی که نیاز داریم پدافند هوایی بوده تا بتوانیم با حملات روسیه مقابله کنیم».
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «اوکسانا مارکارووا» سفیر اوکراین در آمریکا روز یکشنبه بر ادامه حمایت واشنگتن از اوکراین تاکید کرد.

وی در سخنانی گفت: «ادامه خدمات اینترنت استارلینک در اوکراین بسیار مهم است».

مارکارووا اضافه کرد: «راه حلی درباره آن چیزی که ایلان ماسک برای ادامه ارائه خدمات شرکتش در خصوص اینترنت خواهیم یافت».

سفیر اوکراین در آمریکا اضافه کرد: «همچنان نیازمند انواع تسلیحات بوده و در راس تسلیحاتی که نیاز داریم پدافند هوایی بوده تا بتوانیم با حملات روسیه مقابله کنیم».

در حالیکه پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) تاکنون کمک‌های نظامی بسیاری از جمله پهپادهای انتحاری را برای نبرد با روسیه به اوکراین ارسال کرده، اما در عمل چندان این پهپادها در نبرد اوکراین و روسیه مشاهده نشدند.

پدافند هوایی ارتش روسیه غالبا از برتری در نبرد با اوکراین برخوردار است و حتی برخی روزها ۱۵ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرده است.

درخواست اوکراین برای دریافت پدافند هوایی از کشورهای غربی در پی حمله اخیر روسیه به زیرساخت‌های اوکراین تشدید یافته است.

حملات موشکی روسیه دو روز بعد از انفجار مهیبی در پل «کریمه» که به تخریب بخشی از آن منجر شد، به وقوع پیوست. این پل، تنها محور اتصال روسیه به شبه‌جزیره کریمه است. روسیه در سال ۲۰۱۴ این شبه‌جزیره را که تا آن زمان بخشی از اوکراین بود در پی یک همه‌پرسی به اراضی خود الحاق کرد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه ر تایید کرد که او فرمان این حملات موشکی را برای پاسخ به تخریب پل کرچ صادر کرده است. او هشدار داد هر گونه حمله برای تهدید روسیه با «پاسخ سخت» مواجه خواهد شد./فارس

ارسال نظر