کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند

جلسه رای اعتماد به کابینه جدید عراق؛ شنبه آینده

جلسه رای اعتماد به کابینه جدید عراق؛ شنبه آینده ائتلاف اداره الدوله عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شنبه آینده، جلسه رای اعتماد به کابینه جدید عراق برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ائتلاف «اداره الدوله» (اداره کشور) عراق، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شنبه آینده (22 اکتبر)، رسما درباره کابینه جدید عراق، رأی‌گیری خواهد شد.

در این بیانیه که نسخه‌ای از آن در وبگاه «المعلومه» منتشر شد، آمده است: ائتلاف اداره الدوله، دوشنبه پیش، نشست دوره‌ای خود را به منظور بررسی موضوع تشکیل دولت جدید در دفتر محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق برگزار کرد.

بر اساس این بیانیه، در این نشست، جدیدترین تحولات سیاسی کشور و ضرورت تسریع تشکیل دولت خدمتگزار بررشی شد و ائتلاف اعلام کرد که قصد دارد، شنبه آینده، خواستار برگزاری نشست پارلمان برای رأی‌گیری درباره اعضای کابینه به صورت کامل شود.

پنجشنبه پیش (۱۳ اکتبر)، پس از گذشت یک سال و سه روز از برگزاری انتخابات پارلمانی عراق و با وجود کشمکش‌های طولانی میان دو حزب اصلی کُرد، سرانجام نشست انتخاب رئیس‌جمهور جدید این کشور در پارلمان برگزار شد و پس از شمارش کلیه آراء اخذ شده در دور دوم رأی‌گیری در پارلمان عراق، «عبداللطیف رشید» موفق شد ۱۶۲ رای را به خود اختصاص دهد و برهم صالح را با ۹۹ رای از دور رقابت خارج کند. او بلافاصله پس از انتخاب شدنش، محمد شیاع السودانی نامزد فراکسیون بزرگتر پارلمان برای نخست‌وزیر را مامور تشکیل کابینه جدید در عراق معرفی کرد.

وی پس از مامور شدن به تشکیل کابینه جدید گفت: «کابینه من شامل افراد شایسته، پاک و قادر به انجام مسئولیت خواهد بود..باعث افتخار من است که این مسئولیت را قبول کنم و با فداکاری و صداقت در راستای مقابله با مشکلات و بحران‌ها عمل خواهم کرد».

وی با تاکید بر حل اختلافات میان بغداد و اربیل گفت: «از تمامی گروه‌های سیاسی برای حمایت‌های گسترده خود در اطمینان به من برای تشکیل کابینه جدید کمال قدردانی را دارم.برنامه‌های دولت ما امیدوارانه و واقعی خواهد بود و بر اساس قانون اساسی رفتار خواهیم کرد».

السودانی گفت: «هم اکنون زمان اعمال حاکمیت دولت و جلوگیری از انتشار سلاح بی ضابطه با همه نام‌هایی که دارد، فرا رسیده است.پیام ما به کشورهای دوست و برادر، پیام همکاری، تفاهم و عدم مداخله در امور داخلی و احترام به حق حاکمیت است»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار