سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

لبنان: در مذاکرات مرزبندی، به اسرائیل امتیاز ندادیم

لبنان: در مذاکرات مرزبندی، به اسرائیل امتیاز ندادیم ریاست جمهوری لبنان تأکید کرد که در جریان مذاکرات غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی هیچ امتیازی نداد و تسلیم چانه‌زنیها، معاملات یا اراده کشورهای خارجی نشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اطلاع‌‌رسانی ریاست جمهوری لبنان بعد از ظهر امروز جمعه با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که آنچه در مذاکرات غیر مستقیم مرزهای دریایی با رژیم صهیونیستی رخ داد، برآیند وحدت موضع ملی در لبنان بود.

پایگاه خبری النشره ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، لبنان در جریان این مذاکرات هیچ امتیازی نداد و تسلیم چانه‌زنیها، معاملات یا اراده کشورهای خارجی نشد و آنچه در این زمینه تبلیغ می‌شود، خلاف واقعیت است.

این نهاد لبنانی تأکید کرد، آنچه گفته می‌شود، صرفا افترا، تحلیل و مقالاتی است که با واقعیت هیچ سنخیتی ندارد و شرم‌آور است که این مواضع از سوی کسانی مطرح می‌شود که باید در کنار کشور و مسئولان آن قرار داشته باشند.

ریاست جمهوری لبنان خاطر نشان کرد، مرزبندی دریایی، یک دستاورد در سطح کشور است که برای مردم لبنان صورت گرفت، نه برای یک فرد، گروه، حزب یا کشور خارجی.

این نهاد در پایان ابراز امیدواری کرد که این روش مبتنی بر اهانت به کرامت و حاکمیت لبنان، متوقف شود؛ زیرا مرزبندی، حاصل یک تصمیم ملی محکم است.

این در حالی است که «عاموس هوکشتاین» نماینده دولت آمریکا و میانجی توافق ترسیم مرزهای آبی میان لبنان و رژیم صهیونیستی قرار است هفته آینده به بیروت سفر کند.

خبرگزاری رویترز با اعلام خبر مذکور، گزارش داد، او قرار است در این دیدار سند توافق ترسیم مرزهای آبی لبنان با فلسطین اشغالی را امضاء کند. در این توافق از ابتدا قرار بر این بوده که لبنان و رژیم صهیونیستی هرکدام جداگانه توافق را با نماینده آمریکا امضاء کنند و نمایندگان لبنان و رژیم صهیونیستی هرگز رو در روی یکدیگر قرار نخواهند گرفت.

هوکشتاین روز دوشنبه در سخنانی گفته بود که با این توافق، «احتمال درگیری کاهش می‌یابد و کشور [لبنان] امن خواهد شد. شرکتها نیز در لبنان سرمایه‌گذاری خواهند کرد. با استخراج گاز طبیعی مطمئن خواهیم شد که لبنان 24 ساعته از برق بهره‌مند خواهد شد».

امضای توافق غیر مستقیم ترسیم مرزهای آبی لبنان و رژیم صهیونیستی در حالی است که توافق سریع کابینه رژیم صهیونیستی با لبنان و مطابق با خواست حزب‌الله انتقادات وسیعی را بین اشغالگران ایجاد کرد. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق تل‌آویو و رهبر اپوزیسیون در صدر منتقدان گفته است: کابینه لاپید ضعیف است و لاپید در برابر حزب‌الله تسلیم شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار