شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

درخواست سازمان ملل برای نابودی تسلیحات هسته‌ای اسرائیل

کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رای مثبت ۱۵۲ کشور خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رای‌گیری اولیه خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

تصویب این پیش‌نویس پیشنهادی در کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شرایطی است که رژیم صهیونیستی علی‌رغم بهره‌مندی از سلاح‌های هسته‌ای هیچگاه حاضر به اعتراف رسمی به این امر نشده است. تل‌آویو همچنین در زمره معدود اعضای سازمان ملل متحد است که از امضای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موسوم به «ان.پی.تی» نیز خودداری کرده است.

این پیش‌نویس که به پیشنهاد مصر به کمیته مجمع عمومی ارائه شده بود با رای مثبت 152 کشور و مخالفت 5 کشور از جمله کانادا و آمریکا و همچنین رای ممتنع 24 کشور عمدتا عضو اتحادیه اروپا به تصویب رسید.

پیش‌نویس پیشنهادی مصر با حمایت تشکیلات خودگردان فلسطین و 19 کشور عربی از جمله بحرین، امارات، مراکش همراه شد.

کمیته مزبور همچنین روز جمعه هفته گذشته با رای مثبت 170 کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران با قطعنامه پیشنهادی مبنی بر خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای موافقت کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر