پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

هشدار شدیداللحن کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی

هشدار شدیداللحن کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی وزارت خارجه کره شمالی به آمریکا و کره جنوبی نسبت به ادامه برگزاری رزمایش در منطقه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، کره شمالی شبانگاه دوشنبه به وقت تهران به آمریکا و کره جنوبی نسبت به تداوم رزمایش در منطقه هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای از آمریکا و کره جنوبی خواست تا رزمایش بزرگ خود را متوقف کنند.پیونگ‌یانگ به این دو کشور هشدار داده که هرگونه تحریک کره شمالی با پاسخ قدرتمندتر مواجه می‌شود.

در بخشی از بیانیه وزارت خارجه کره شمالی آمده است: «وضعیت در شبه جزیره کره و اطراف وارد مرحله مواجهه نظامی شده و این ناشی از تحرکات بی پایان و بی‌ملاحظه آمریکا و کره جنوبی است.»

در تحولی دیگر، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی آماده باش نظامیان این کشور را از بیم تهدید‌های احتمالی کره شمالی خواستار شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی روز دوشنبه خواستار آماده باش سراسری نظامیان این کشور از بیم تهدید‌های محتمل کره شمالی شد. «کیم سئونگ کیوم»، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی حین بازرسی از یک مقر فرماندهی عملیات هوایی به نظامیان این کشور گفت: «آمادگی خود را برابر تهدید‌های مختلف حفظ کنید. به دلیل تحرکات دشمن، آمادگی رزمی خود در تنبیه دشمن حفظ کنید.»

این مقام ارشد نظامی کره جنوبی همچنین حین بازدید از مقر فرماندهی موشکی دستور رصد ۲۴ ساعته تحرکات نظامی پیونگ یانگ را صادر کرد.

این گزارش حاکیست، علی‌رغم هشدارهای صریح و مکرر کره شمالی به همسایه جنوبی خود برای توقف رزمایش‌های تحریک‌آمیز نظامی مشترک با آمریکا، کره جنوبی از آغاز رزمایش بزرگی با واشنگتن خبر داد.

نیروی هوایی کره جنوبی اعلام کرده که رزمایش هوایی ترکیبی را به همراه نیروی هوایی آمریکا و با حضور حدود ۲۴۰ فروند هواپیمای جنگی از روز دوشنبه آغاز شده است. این رزمایش پنج روزه با هدف سنجش توانمندی‌های عملیاتی و جنگی نیروهای هوایی دو کشور انجام می‌گیرد و قرار است در آن حملات هوایی به اهداف فرضی تمرین شود.

در این رزمایش، ۱۴۰ فروند جنگنده کره جنوبی شامل جنگنده‌های «اف-۳۵» جنگنده‌های «اف-۱۵» و «اف-۱۶ » حضور خواهند داشت و آمریکا نیز حدود ۱۰۰ فروند جنگنده از جمله جنگنده‌های «اف-۳۵» و هواپیماهای سوخت‌رسان «کی‌سی-۱۳۵» شرکت می‌کنند.

ارتش کره شمالی نیز در تازه‌ترین تحرک نظامی جمعه گذشته دو تیر موشک بالستیک کوتاه برد از منطقه «تونگچون» در استان «کانگ وون» به سمت دریای شرق شلیک کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار