چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

درخواست مردم لبنان برای اخراج سفیر عربستان

درخواست مردم لبنان برای اخراج سفیر عربستان سفیر عربستان در بیروت در مراسمی با حضور عشایر لبنانی، باعث عصبانیت حاضران شده و آن‌ها از سران سعودی برکناری سفیر ریاض را خواستار شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ولید البخاری» سفیر عربستان سعودی در لبنان که در مراسم عشایر این کشور در شهر «الفاعور» نزدیکی منطقه «البقاع» شرکت کرده بود، باعث عصبانیت مردم لبنان شد و آن‌ها خواستار بازگشت وی به کشورش شدند.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، همراهان سفیر عربستان در لبنان طی شرکتش در این مراسم اعلام می‌کنند که به دلیل مشکلات امنیتی بین طوایف، البخاری از ادامه دیدار با آن‌ها منصرف شده است.

امری که باعث عصبانیت لبنانی‌های حاضر در این مراسم می‌شود و آن‌ها از ریاض می‌خواهند تا البخاری را از لبنان اخراج و به سعودی بازگرداند. این رفتار سفیر نارضایتی مردم لبنان را برانگیخته و آن‌ها از «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی خواست که البخاری را از سِمت خود در لبنان برکنار کند.

در ویدئویی که در توییتر منتشر شده، یکی از لبنانی‌های حاضر فردی می‌گوید: «شهر الفاعور مقدم همه را گرامی می‌دارد و از شهرداری به خاطر برگزاری این مراسم تشکر می‌کنیم. اما گویا سفیر و محافظان همراه او تمایلی به دیدار با ما ندارند.. ما هیچ درخواست و کمکی از عربستان سعودی نمی‌خواهیم؛ بلکه فقط خواهان کرامت و حیثیت خود هستیم که از هر سفیری مهم‌تر است».

وی افزود: «کرامت شیوخ و طوایف در لبنان مهم‌تر از یک کارمند دولتی در عربستان است؛ ما از محمد بن سلمان، ولی‌عهد ریاض و ملک سلمان شاه سعودی می‌خواهیم تا البخاری را از لبنان اخراج کنند. ما هیچ سفیری از این کشور نمی‌خواهیم که به دیدارمان بیاید».

پیش از این نیز البخاری با شرکت در مراسمات عشایر لبنان و سعی در جلب نظر مردم لبنان به سیاست‌های سعودی در این کشور، دردسر ساز شده و درگیری‌ها و انتقاداتی را به وجود آورده بود.

عربستان سعودی که طرفدار حزب «نیروهای لبنان» به رهبری «سمیر جعجع» است، سعی کرد تا به البخاری کمک کند حمایت کاملی از این حزب در انتخابات پارلمانی لبنان داشته باشد؛ این سیاست سعودی در راستای کاهش آرای حزب الله لبنان در این کارزار انتخاباتی بود که به شکست انجامید.

سفیر عربستان هفته گذشته و پس از افزایش انتقادات علیه فعالیت‌های شخصی و سیاست‌های ریاض در بیروت، توئیتی منتشر کرده و در پاسخ به انتقادات، مدعی شده بود که عربستان خواهان دخالت در امور لبنان نیست./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار