روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

درخواست مردم لبنان برای اخراج سفیر عربستان

سفیر عربستان در بیروت در مراسمی با حضور عشایر لبنانی، باعث عصبانیت حاضران شده و آن‌ها از سران سعودی برکناری سفیر ریاض را خواستار شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ولید البخاری» سفیر عربستان سعودی در لبنان که در مراسم عشایر این کشور در شهر «الفاعور» نزدیکی منطقه «البقاع» شرکت کرده بود، باعث عصبانیت مردم لبنان شد و آن‌ها خواستار بازگشت وی به کشورش شدند.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، همراهان سفیر عربستان در لبنان طی شرکتش در این مراسم اعلام می‌کنند که به دلیل مشکلات امنیتی بین طوایف، البخاری از ادامه دیدار با آن‌ها منصرف شده است.

امری که باعث عصبانیت لبنانی‌های حاضر در این مراسم می‌شود و آن‌ها از ریاض می‌خواهند تا البخاری را از لبنان اخراج و به سعودی بازگرداند. این رفتار سفیر نارضایتی مردم لبنان را برانگیخته و آن‌ها از «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی خواست که البخاری را از سِمت خود در لبنان برکنار کند.

در ویدئویی که در توییتر منتشر شده، یکی از لبنانی‌های حاضر فردی می‌گوید: «شهر الفاعور مقدم همه را گرامی می‌دارد و از شهرداری به خاطر برگزاری این مراسم تشکر می‌کنیم. اما گویا سفیر و محافظان همراه او تمایلی به دیدار با ما ندارند.. ما هیچ درخواست و کمکی از عربستان سعودی نمی‌خواهیم؛ بلکه فقط خواهان کرامت و حیثیت خود هستیم که از هر سفیری مهم‌تر است».

وی افزود: «کرامت شیوخ و طوایف در لبنان مهم‌تر از یک کارمند دولتی در عربستان است؛ ما از محمد بن سلمان، ولی‌عهد ریاض و ملک سلمان شاه سعودی می‌خواهیم تا البخاری را از لبنان اخراج کنند. ما هیچ سفیری از این کشور نمی‌خواهیم که به دیدارمان بیاید».

پیش از این نیز البخاری با شرکت در مراسمات عشایر لبنان و سعی در جلب نظر مردم لبنان به سیاست‌های سعودی در این کشور، دردسر ساز شده و درگیری‌ها و انتقاداتی را به وجود آورده بود.

عربستان سعودی که طرفدار حزب «نیروهای لبنان» به رهبری «سمیر جعجع» است، سعی کرد تا به البخاری کمک کند حمایت کاملی از این حزب در انتخابات پارلمانی لبنان داشته باشد؛ این سیاست سعودی در راستای کاهش آرای حزب الله لبنان در این کارزار انتخاباتی بود که به شکست انجامید.

سفیر عربستان هفته گذشته و پس از افزایش انتقادات علیه فعالیت‌های شخصی و سیاست‌های ریاض در بیروت، توئیتی منتشر کرده و در پاسخ به انتقادات، مدعی شده بود که عربستان خواهان دخالت در امور لبنان نیست./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار