بورل: چین در مسیر قدرت و اتکا به نفس بیشتر-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

بورل: چین در مسیر قدرت و اتکا به نفس بیشتر

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت، چین در مسیر تبدیل شدن به کشوری قوی‌تر و بیشتر متکی به خود قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در حاشیه نشست گروه هفت گفت، چین در مسیر قدرت و اتکا به نفس بیشتر قرار دارد.

به نوشته وبگاه «اِن‌دی‌تی‌»، بورل گفت: «چین به وضوح در حال تحکیم عصر جدیدی از سیاست خارجی و البته سیاست داخلی است. این کشور مسیر قدرت و اتکا به نفس بیشتر را طی می‌کند».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «ما باید وابستگی خود را کاهش دهیم و مواضع آسیب‌پذیری خود را در نظر بگیریم»

بورل با این حال گفت: «اما در حال حاضر کشورهای عضو (اتحادیه اروپا) روابط مستحکمی با چین دارند و فکر نمی‌کنم بتوانیم چین و روسیه را در یک سطح قرار دهیم».

او درباره سفر روز گذشته «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان به چین، آن را اتفاقی عادی بین کشورهای اروپایی دارای «روابط اقتصادی قدرتمند» با چین توصیف کرد.

روز جمعه شولتز با «شی جین‌پینگ» همتای چینی خود دیدار و گفت‌وگو کرد. رئیس جمهور چین در این دیدار گفت: «در حال حاضر، اوضاع بین‌المللی پیچیده و نامتعادل است».

شی جین‌پینگ گفت، چین و آلمان به عنوان ملت‌هایی بزرگ با قدرت اثرگذاری بالا، باید در برهه‌های «تحولات و آشفتگی‌ها» همکاری بیشتری داشته باشند تا سهم بیشتری در صلح و توسعه جهانی داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده