آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

فرودگاه‌ها؛ بالاترین میزان رعایت استفاده از ماسک

فرودگاه‌ها؛ بالاترین میزان رعایت استفاده از ماسک از سوی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درصد میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور در بازه زمانی 4 تا 11 آبان 1401 اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، وضعیت کرونایی کشور آرام و طبیعی است و با افزایش تعداد شهرهای در وضعیت آبی قرار د اریم.

البته در فصل پاییز و تغییرات دمایی آب و هوایی قرار داریم و روز به روز دمای هوا روبه کاهش و سردشدن می‌رود. بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا نیز به دلیل ماهیت خود در فصول سرد سال قدرتمند تر ظاهر شده و بسیاری افراد را درگیر کرده و روانه مراکز درمانی می‌کنند.

همه متخصصان رعایت بهداشت فردی از جمله استفاده از ماسک به ویژه در فضاهای شلوغ و بسته مانند مترو، شستن مرتب دستها و در صورت ابتلا پرهیز از حضورر در اجتماع را مورد تاکید دارند. با توجه به این توصیفات وزارت بهداشت آخرین وضعیت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را در مراکز مختلف اعلام کرد.

بنا بر اعلام این مرکز میانگین استفاده از ماسک توسط خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان در اماکن عمومی استان‌های کشور از 4 تا 11 آبان 19.99 درصد، میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی 44.97 درصد، میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی 46.04 درصد و میانگین رعایت دستورالعمل فاصله گذاری در اماکن عمومی نیز 29.43 درصد بوده است.

بر اساس این گزارش بیشترین میزان استفاده از ماسک در فرودگاه‌ها با 76.47 درصد و دانشگاه‌ها 43.52 درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک در اماکن تفریحی و مراکز ورزشی با 17.82 درصد و 16.07 درصد بوده است.

بیشترین میزان رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری نیز در فرودگاه‌ها با 73.53 درصد و ادارات و سازمان ها 63.22 درصد و کمترین میزان فاصله گذاری‌ها در پایانه‌های مسافربری درون شهری و سالن‌های سینما و تئاتر با 23.08 و 15.35 درصد بوده است.

بیشترین میزان رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی در استادیوم‌ها و فرودگاه‌ها با 96.97 درصد و 94.12 درصد و کمترین میزان رعایت تهویه مناسب نیز در مراکز ورزشی و رستوران‌ها با 43.67 و 42.48 درصد گزارش شده است.

این گزارش حاکی است در بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی در بازه زمانی مذکور 30 هزار 575 مرکز اخطار دریافت کرده یا به مراجع قضایی معرفی شدند و 463 مرکز نیز پلمب شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار