یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم

اوکراین، محور مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه

اوکراین، محور مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه روزنامه آمریکایی از برگزاری مذاکرات محرمانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید با همتایان روس خود پیرامون بحران اوکراین خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۷۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه وال استریت ژورنال از مذاکرات محرمانه «جیک سالیوان» مشاور امنیت کاخ سفید با دستیاران ارشد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه خبر داده است.

براساس این گزارش، مشاور امنیت ملی جو بایدن طی ماههای اخیر مذاکرات محرمانه‌ای با دستیاران ارشد امنیتی پوتین پیرامون مساله اوکراین و در بحبوحه افزایش تنشها و تهدیدهای اتمی برگزار کرده است.

مقامات آمریکایی می‌گویند، این مذاکرات محرمانه با هدف کاهش تنشها و کاهش خطرات یک درگیری گسترده تر علیه اوکراین بعد از ادعاهایی درباره تهدیدهای اتمی مسکو در این جنگ انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، به گفته مقامات آمریکایی آشنا به موضوع، جیک سالیوان با «یوری یوشاکوف» دستیار سیاست خارجی پوتین و همچنین با «نیکلای پاتروشف» همتای خود در دولت روسیه رایزنی و مذاکره کرده است.

وال استریت ژورنال اضافه کرد، هدف این مذاکرات باز نگه داشتن کانالهای دیپلماتیک میان مسکو و واشنگتن و نه رایزنی برای حل و فصل بحران اوکراین بوده است.

روزنامه «واشنگتن‌پست» نیز بامداد یکشنبه گزارش داد که دولت آمریکا به‌صورت مخفیانه در حال فشار آوردن به سران اوکراین است تا ضمن توقف مخالفت‌های خود با مذاکره، آمادگی خود برای بازگشت به گفتگو با روسیه را نشان دهند.

واشنگتن‌پست به نقل از منابع مطلع ولی بی‌نام خود نوشت، درخواست مقامات آمریکایی از کی‌یف در جهت فشار آوردن برای نشستن پای میز مذاکره نیست بلکه اقدامی حساب‌شده برای مطمئن‌شدن از حفظ حمایت دیگر کشورها از اوکراین است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده