بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

اوکراین، محور مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه

اوکراین، محور مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه روزنامه آمریکایی از برگزاری مذاکرات محرمانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید با همتایان روس خود پیرامون بحران اوکراین خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۷۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه وال استریت ژورنال از مذاکرات محرمانه «جیک سالیوان» مشاور امنیت کاخ سفید با دستیاران ارشد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه خبر داده است.

براساس این گزارش، مشاور امنیت ملی جو بایدن طی ماههای اخیر مذاکرات محرمانه‌ای با دستیاران ارشد امنیتی پوتین پیرامون مساله اوکراین و در بحبوحه افزایش تنشها و تهدیدهای اتمی برگزار کرده است.

مقامات آمریکایی می‌گویند، این مذاکرات محرمانه با هدف کاهش تنشها و کاهش خطرات یک درگیری گسترده تر علیه اوکراین بعد از ادعاهایی درباره تهدیدهای اتمی مسکو در این جنگ انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، به گفته مقامات آمریکایی آشنا به موضوع، جیک سالیوان با «یوری یوشاکوف» دستیار سیاست خارجی پوتین و همچنین با «نیکلای پاتروشف» همتای خود در دولت روسیه رایزنی و مذاکره کرده است.

وال استریت ژورنال اضافه کرد، هدف این مذاکرات باز نگه داشتن کانالهای دیپلماتیک میان مسکو و واشنگتن و نه رایزنی برای حل و فصل بحران اوکراین بوده است.

روزنامه «واشنگتن‌پست» نیز بامداد یکشنبه گزارش داد که دولت آمریکا به‌صورت مخفیانه در حال فشار آوردن به سران اوکراین است تا ضمن توقف مخالفت‌های خود با مذاکره، آمادگی خود برای بازگشت به گفتگو با روسیه را نشان دهند.

واشنگتن‌پست به نقل از منابع مطلع ولی بی‌نام خود نوشت، درخواست مقامات آمریکایی از کی‌یف در جهت فشار آوردن برای نشستن پای میز مذاکره نیست بلکه اقدامی حساب‌شده برای مطمئن‌شدن از حفظ حمایت دیگر کشورها از اوکراین است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار