نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

فرود دو موشک بر سر ارتش عربستان

رسانه های یمنی از اصابت دو موشک ارتش یمن به مواضع نیروهای سعودی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 21
کد خبر: ۱۵۸۰
به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در پاسخ به ادامه نقض آتش بس توسط ائتلاف متجاوز سعودی مواضع این ائتلاف و مزدورانش در "الخوبه" واقع در جیزان را با دو فروند موشک زلزال 1 هدف قرار داد.

از سوی دیگر نیروهای یمنی مواضع مزدوران ارتش سعودی در اطراف جبل الدود و شرق الخوبه در جیزان را با موشک‌های کاتیوشا و تعدادی گلوله توپ هدف قرار دادند.

یک کودک یمنی  در پی تیراندازی تک تیراندازان مزدور در بخش التحیتا در استان الحدیده به شهادت رسید. 

یک منبع نظامی به المسیره گفت که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن موفق شدند حملات گسترده مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی به سمت منطقه "خلف القرن" در بخش نِهم صنعا را دفع کنند که در پی این عملیات شماری از عناصر دشمن کشته و زخمی شدند.

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.
ارسال نظر