توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

افزوده شدن ۵۰ هزار نظامی تازه نفس به ارتش روسیه

افزوده شدن ۵۰ هزار نظامی تازه نفس به ارتش روسیه رئیس جمهور روسیه از افزوده شدن ۵۰ هزار نظامی تازه نفس به ارتش روسیه در نبرد با اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری «العربیه» به نقل از خبرگزاری «اینترفکس» نوشت که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه گفت ۵۰ هزار روس که به عنوان بخشی از عملیات فراخوان او احضار شده‌اند، اکنون با یگان‌های رزمی روسیه در اوکراین می‌جنگند.

پوتین گفت، ۸۰ هزار نظامی در منطقه عملیات نظامی ویژه و ۳۲۰ هزار نظامی در اردوگاه‌های آموزشی در روسیه هستند.

وی گفت: «ما اکنون ۵۰۰۰۰ نفر در یگان‌های رزمی داریم. بقیه هنوز در جنگ شرکت نکرده‌اند.»

پوتین در ماه سپتامبر در یک فراخوان دستور پیوستن صدها هزار جنگجوی جدید برای نبرد با اوکراین را صادر کرد.

رئیس جمهور روسیه در ماه سپتامبر فرمان بسیج محدود نیروها را صادر کرد که طی آن ۳۰۰ هزار نفر از افرادی که آموزشهای نظامی ابتدایی را گذرانده اند برای آموزشهای تکمیلی و اعزام به مناطق جنگی اوکراین فراخوانده شدند.

پوتین با بیان اینکه فرمان بسیج بخشی از نیروهای نظامی را امضا کرده، گفت:‌ «فرمان بسیج جزئی تدابیر بیشتری برای دفاع از کشور در نظر گرفته است. به دولت دستور داده شد تا حمایت‌ها از ارتش را بیشتر کرده و بودجه نظامی را افزایش دهد.»

رئیس جمهور روسیه که کشورش از تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ۱۴۰۰)، عملیات نظامی ویژه در اوکراین را با هدف نازی‌زدایی و خلع سلاح کی‌یف به اجرا در آورد با اذعان به وجود مشکلاتی در اجرای طرح بسیج نیروهای ذخیره، وجود این مشکلات را «غیرقابل اجتناب» دانسته و گفت، عملیات اوکراین لزوم اعمال «اصلاحات» در نیروهای مسلح روسیه را نشان داد.

در همین رابطه، وزارت دفاع روسیه به تازگی آغاز خدمت اجباری در فصل پاییز را آغاز کرده و طبق اعلام این وزارتخانه ۱۲۰ هزار نفر در سال جاری به خدمت اجباری فراخوانده می‌شوند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار