روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

وزیر اسرائیلی: کشورهای عربی نگران کابینه نتانیاهو هستند

وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی گفت باوجود نگرانی کشورهای عربی از کابینه آینده «بنیامین نتانیاهو»، توافقات قبلی تل‌آویو با این کشورها همچنان تداوم خواهند یافت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «عیساوی فریج» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه «آی‌۲۴» درباره ترس‌ و نگرانی کشورهای عربی از کابینه بعدی تل‌آویو سخن گفت.

 

وزیر همکاری‌های منطقه‌ای در گفت‌وگو با «ادهم حبیب الله» خبرنگار این شبکه‌، نگرانی کشورهای عربی را از تغییر وضعیت سیاسی رژیم صهیونیستی به ویژه پس از پیشتازی جناح راست در انتخابات کنست و پایان یافتن کار کابینه «یائیر لاپید» بیان کرد.

 

فریج در ادامه تاکید کرد: حتی با وجود تغییر کابینه فعلی لاپید، کابینه بعدی در چارچوب توافقات صورت گرفته با کشورهای عربی به کارش ادامه خواهد داد و این توافقات حتی برای کابینه راست‌گرایان نیز مفید و کارساز خواهند بود.

 

وی در ادامه باتوجه به پیشرفت گفت‌وگوهای عربی-اسرائیلی درباره همکاری در برخی حوزه‌ها، گفت که روز گذشته (سه‌شنبه، ۹نوامبر) دومین و آخرین مرحله از مذاکرات درباره توافق‌نامه احداث ایستگاه شیرین‌سازی آب در دریای مدیترانه با اردن امضا شده است.

 

طبق نتایج انتخابات رژیم صهیونیستی که پنجشنبه هفته گذشته اعلام شد، «بنیامین نتانیاهو» و متحدان راست‌گرای افراطی او ۶۴ کرسی را در کنست تصاحب کردند؛ حزب لیکود به ریاست نتانیاهو به تنهایی ۳۲ کرسی را از آن خود کرد.

 

احتمال نخست‌‌وزیری مجدد نتانیاهو باعث ترس کشورهای عربی شده است؛ مسئولان اردنی هشدار دادند که در صورت اقدام کابینه جدید رژیم صهیونیستی به تغییر وضعیت موجود در قدس شرقی، به روابط دو طرف خدشه وارد خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار