اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است

پیوستن افراد دو تابعیتی به ارتش روسیه ممکن شد

رئیس جمهور روسیه در حکم تازه‌ای پیوستن افراد دو تابعیتی را به ارتش روسیه امکان پذیر کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور روسیه در حکم تازه‌ای پیوستن افراد دو تابعیتی به ارتش روسیه را به صورت قراردادی مهیا کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، در فرمانی که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه صادر کرده، آمده است که روس‌های دو تابعیتی می‌توانند به ارتش روسیه ملحق شوند. این فرمان برخی از مقررات مربوط به مقررات خدمت سربازی در روسیه را اصلاح می‌کند.

 

بر این اساس، آن گروه از شهروندان روس که تابعیت کشور دیگر یا مجوز اقامت مکان دیگری را دارند می‌توانند به ارتش روسیه ملحق شوند.

 

پیش از این، شهروندان روس به صورت اجباری یا قراردادی در ارتش خدمت می‌کردند. خارجی‌ها هنوز هم می‌توانند به طور قراردادی و به عنوان سرباز و گروهبان در ارتش روسیه خدمت کنند.

 

روس‌هایی که دارای گذرنامه یا مجوز اقامت سایر کشورها هستند، می‌توانند مانند خارجی‌ها وارد خدمت سربازی قراردادی در روسیه شوند.

 

اخیرا نیز منابع رسانه‌ای اعلام کردند که آموزش‌ نظامی از سپتامبر ۲۰۲۳ به مدارس روسیه بازخواهد گشت.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «صدای آمریکا» «سرگئی کراوستوف» وزیر آموزش روسیه گفته است که آموزش‌های نظامی از سپتامبر ۲۰۲۳ به مدارس روسیه بازخواهند گشت. این آموزش شامل موارد احتمالی برای مقابله با حمله شیمیایی یا اتمی، کمک‌های اولیه و تجربه کار با اسلحه «کلاشینکف» و شلیک آن بود. مقامات روسیه سال ۲۰۱۴ در پی ماجرای کریمه تلاش کردند این آموزش را احیا کنند.

 

روسیه اکنون در حال تهیه پیش نویس برنامه درسی برای برنامه آموزشی است و پیش بینی می‌شود که تدوین برنامه درسی تا پایان سال تکمیل شود و سپس مراحل تصویب را طی کند.

 

این آموزش قصد دارد دانش‌ آموزان را با مهارت‌های نظامی با نزدیک شدن به سن خدمت اجباری آماده کند و میزان پذیرش را برای بسیج و خدمت اجباری افزایش دهد. این ابتکار بخشی از پروژه القای ایدئولوژی میهن پرستی در روسیه است.

 

دولت روسیه اخیرا نیز دستور داد تا به والدین دانش‌آموزان در بخش‌های تحت کنترل در اوکراین کمک مالی پرداخت شود. کرملین به والدین کودکان بین ۶ تا ۱۸ سال در مناطق تحت کنترل روسیه در «دونتسک»، «لوهانسک»، «زاپوریژژیا»، «خارکی‌یف‌‌» و «خرسون» ۱۰۰۰۰ روبل (۱۶۷ دلار) کمک تحصیلی پرداخت خواهد کرد.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که کرملین در تلاش برای ارائه برنامه درسی روسیه به مدارس در سرزمین‌های تحت کنترل شده است.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این این کشور نیرو اعزام کرد و از آغاز عملیات نظامی خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

 

رئیس جمهور روسیه چندی قبل استقلال دو جمهوری دونتسک و لوهانسک را برسمیت شناخت و دستور عملیات ویژه نظامی برای حمایت از ساکنان منطقه دونباس را صادر کرد. پوتین در تیر ماه با صدور فرمانی اعطای سریع شهروندی روسیه را شامل حال تمام اتباع مناطق اوکراینی تحت تسلط روسیه کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار