سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟

پوتین: حاکمیت روسیه در خطر است

پوتین: حاکمیت روسیه در خطر است ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز سه‌شنبه گفت کشور‌هایی هستند که تلاش می‌کنند تاریخ را بازنویسی کنند و حاکمیت کشورش را «متزلزل» کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی غرب را به تلاش برای بازنویسی تاریخ و متزلزل کردن حاکمیت کشورش متهم کرد.
پوتین در نشست مجازی کمیته مسئول سازماندهی «جشن پیروزی روسیه در اوکراین»، این کشور‌ها را که نامی از آن‌ها نبرده بود، متهم کرد که به کی یف کمک می‌کنند، زیرا آن‌ها هدفی آشکار در رابطه با جامعه روسیه دارند که عبارت است از تفرقه، تضعیف و نفوذ در آن.

پوتین این نشست را در جریان اجلاس سران گروه ۲۰ (G۲۰) برگزار کرد؛ نشستی که ترجیح داد در آن شرکت نکند و به جای آن سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه او در این نشست حاضر شد. لاوروف در این نشست پیش نیاز‌های اوکراین برای ورود به مذاکرات صلح با روسیه را ناکافی خواند.

گفتنی است از زمان آغاز جنگ اوکراین، آمریکا اقدام به اعمال تحریم‌های گسترده‌ای علیه روسیه کرده است. هدف واشنگتن و متحدانش از این تحریم ها، آسیب رساندن به منابع مالی مسکو است. پیشتر، وزیر امور خارجه آمریکا گفت واشنگتن همچنان برای به تعطیلی کشاندن سلسله صادرات نظامی روسیه تلاش می‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار