رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اتهام زنی آمریکا به ایران درباره حمله به نفتکش در دریای عمان

اتهام زنی آمریکا به ایران درباره حمله به نفتکش در دریای عمان یک مقام نظامی آمریکایی در ادعاهایی اثبات نشده ایران را مسئول حمله به نفتکشی در دریای عمان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر براد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای به شبکه الجزیره مدعی شد: حمله به یک کشتی غیرنظامی در یک تنگه حیاتی، فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را ثابت می‌کند.

پیش از این نیز رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که «ارتش آمریکا به همتای اسرائیلی خود اطلاع داده است که پهپاد مورد استفاده در حمله به نفتکش متعلق به گروه پهپاد‌های شاهد ایرانی است».

به گزارش رادیو ارتش اسرائیل، پیش از این، یک مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی، ایران را متهم کرده بود که در پس حمله به یک نفتکش در سواحل عمان متعلق به یک تاجر اسرائیلی است.

در همین راستا روزنامه اسرائیلی هاآرتص به نقل از مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه «هدف قرار دادن نفتکش یک اشتباه استراتژیک از سوی ایران است»، خاطرنشان کرد: «حمله به این نفتکش چالش ایران با کشورهای غربی است.»

شرکت "کشتیرانی شرق اقیانوس آرام" مستقر در سنگاپور اعلام کرد که کشتی «Pacific Zircon» که توسط شرکتی در نزدیکی عمان اداره می‌شود، "در حدود ۱۵۰ مایلی سواحل عمان مورد اصابت یک پرتابه قرار گرفت" و خاطرنشان کرد که "ما در تماس با کشتی هیچ گزارشی مبنی بر جراحت یا آلودگی دریافت نکردیم. "

ساعاتی پیش آسوشیتدپرس مدعی شد نفتکش یک میلیاردر صهیونیست در دریای عمان هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

یک مقام مسئول مستقر در غرب آسیا که خواست نامش فاش نشود، گفت که این حمله سه شنبه شب در سواحل عمان رخ داده است.

این در حالی است که مایکل کوریلا، رئیس سنتکام، فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه روز چهارشنبه در چهارمین دیدار رسمی خود وارد فلسطین اشغالی شد و با مقام‌های ارشد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرد.

کوخاوی در این دیدار گفت که (رژیم) اسرائیل و آمریکا در حال توسعه قابلیت‌های نظامی مشترک سریع علیه ایران و سایر تهدیدات در خاورمیانه هستند. کوریلا، کوخاوی و دیگر مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی و آمریکا حاضر در این دیدار در مورد تلاش‌های اسرائیل علیه ایران به گفت‌وگو پرداختند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار