ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

وزیر بهداشت: ورود بخش خصوصی به حوزه تولید دارو ضروری است

وزیر بهداشت: ورود بخش خصوصی به حوزه تولید دارو ضروری است وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت ورود بخش خصوصی به حوزه تولید دارو تاکید کرد و گفت: باید از کشور وارد کننده دارو به کشور صادرکننده دارو تغییر جهت دهیم و افزایش تولید و صادرات دارو در دستور باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر بهرام عین‌اللهی روز چهارشنبه در همایش معاونان غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ممنوعیت واگذاری داروخانه‌های دولتی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: باید سیستم‌های نوین نظارتی در سازمان غذا و دارو مورد استفاده قرار گرفته و نظارت‌ها مستمر باشد و هیچ داروخانه بخش دولتی به بخش خصوصی واگذار نشود.

وی با اشاره به طرح دارویار اظهار داشت: این طرح جلوی تخصیص بی‌حساب و کتاب ارز ترجیحی، تعارض منافع و قاچاق دارو را گرفت.

عین اللهی با بیان اینکه تابع قانون هستیم، تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرط کرده بودند که قیمت دارو نباید افزایش یافته و نرخ آن باید مانند شهریور سال ۱۴۰۰ باشد که بهترین راه برای تحقق آن اجرای طرح دارویار بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در طرح دارویار همه اجزا برنامه‌ریزی و پیش بینی شده بود، تصریح کرد: مبحث دارو، بسیار پیچیده است و از همه کسانی که صنایع دارویی را در این شرایط سرپا نگه داشتند، قدردانی می‌کنیم زیرا تحریم‌ها را بی‌اثر کردند.

عین‌اللهی ضمن تاکید بر اینکه در سازمان غذا و دارو تعارض منافع و سوءاستفاده، خط قرمز ما محسوب می‌شود، ادامه داد: مسئولان غذا و دارو در مرکز و استان‌ها بدانند که کوچکترین سوءاستفاده تحمل نخواهد شود و اغماضی هم صورت نخواهد گرفت.

ضرورت ورود بخش خصوصی به حوزه تولید دارو
وزیر بهداشت بر ضرورت ورود بخش خصوصی به حوزه تولید دارو تاکید کرد و گفت: باید از کشور وارد کننده دارو به کشور صادرکننده دارو تغییر جهت دهیم و افزایش تولید و صادرات دارو در دستور باشد.

عین‌اللهی با تاکید بر اینکه برای داروسازان منافع ملی باید در اولویت باشد نه منافع محلی افزود: فرآیند توزیع دارو باید براساس آمایش سرزمینی صورت گیرد و در شرایط کنونی باید در همه زمینه های بهداشتی و درمانی، به صورت جهادی و شبانه‌روزی کار کنیم./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار