سوئد به دنبال ایجاد ارتش متحد علیه روسیه-راهبرد معاصر
هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم

سوئد به دنبال ایجاد ارتش متحد علیه روسیه

در ادامه تلاش‌های غرب علیه روسیه به بهانه دفاع از اوکراین، «پیتر هولتکویست» وزیر دفاع پیشین و رئیس فعلی کمیته دفاعی پارلمان سوئد خواستار ایجاد یک ارتش شمالی مشترک برای مقابله با روسیه شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر گزارش‌ها حاکی از آن است که در بحبوحه تنش‌های غرب با روسیه، پیتر هولتکویست تصریح کرد که ایجاد یک ارتش شمالی متحد نیازمند حضور کشورهای فنلاند، سوئد و نروژ است تا به طور مشترک مسئولیت محافظت از مرزهای یکدیگر را برعهده بگیرند.

وزیر دفاع پیشین سوئد گفته است که حتی پس از پایان جنگ اوکراین، تنش‌های کشورهای اروپایی با روسیه پایان نخواهد یافت.

این سیاستمدار سوئدی از روسیه به عنوان یک مشکل برای کل اروپا و جهان غرب یاد کرد و گفت که ارتش کشورهای فنلاند و سوئد و نروژ در شبه‌جزیره اسکاندیناوی می‌بایست یک جبهه مشترک راه‌اندازی کنند و به عنوان یک ارتش علیه روسیه فعالیت کنند. وی همچنین پیشنهاد داد که ارتش سوئد نظامیانی را به مرز فنلاند با روسیه اعزام کند.

در پی عملیات نظامی روسیه در اوکراین در اسفند ماه گذشته، فنلاند و سوئد درخواست‌هایی را برای عضویت در ناتو در 18 ماه می ارائه کردند و تاکنون 28 کشور از 30 کشور عضو ناتو با پیوستن این دو کشور به این اتحاد موافقت کرده‌اند و دو کشور ترکیه و مجارستان با پیوستن این دو کشور به ناتو مخالف هستند.

کشورهای غربی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین که با هدف نازی زدایی و خلع سلاح اوکراین صورت گرفته است، با ارسال تسلیحات و تشدید تحریم‌های روسیه به آتش ناآرامی‌های اوکراین دامن زده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار