آلمان در یک قدمی بحران کمبود گوشت-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

آلمان در یک قدمی بحران کمبود گوشت

انجمن صنعت گوشت آلمان هشدار داد که این کشور طی چهار تا شش ماه آینده با بحران کمبود گوشت مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از دای‌ولت، انجمن صنعت گوشت آلمان هشدار داد که این کشور ممکن است طی 4 تا 6 ماه آینده با کمبود گوشت مواجه شده و قیمت این ماده غذایی افزایش یابد.

هوبرت کلیگر، یکی از مدیران شرکت وستفلیش و عضو هیأت مدیره انجمن صنعت گوشت آلمان می‌گوید طی 4، 5 یا 6 ماه آینده ما شاهد کمبود گوشت خواهیم بود.

به گفته کلیگر دولت آلمان مصر به نصف کردن تعداد دام‌ها در این کشور است تا از این طریق با تغییرات آب‌وهوایی مقابله کند. با این حال اما کارشناسان می‌گویند این مسئله به تعطیلی گسترده کارخانه‌های تولید و فرآوری گوشت منجر شده و از سوی دیگر به افزایش 40 درصدی قیمت این ماده غذایی منجر خواهد شد.

از طرفی کاهش تعداد دام‌ها می‌تواند به پایین آمدن تولید کود طبیعی منجر شده و نهایتاً شاهد بالا رفتن قیمت صیفی‌جات و یا افزایش قیمت کودهای شیمیایی خواهیم بود. در هر دو صورت اوضاع بحران غذا در آلمان بدتر خواهد شد.

در حالیکه برخی کارشناسان و نمایندگان صنعت گوشت آلمان می‌گویند موضوع گیاه‌خواری در این کشور طی سال‌های گذشته افزایش یافته اما هنوز 90 درصد مردم آلمان گوشت مصرف می‌کنند.  آلمان بیش از آنکه به تولید داخل متکی باشد در تأمین گوشت به واردات وابسته است و این موضوع طی‌ ماه‌های گذشته شدیدتر هم شده است.

آلمان هم‌اکنون بزرگترین واردکننده گوشت در میان کشورهای اروپایی به شمار می‌رود./ فارس

ارسال نظر