مخبر: برنامه هفتم توسعه کشور باید تحول‌آفرین باشد-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

مخبر: برنامه هفتم توسعه کشور باید تحول‌آفرین باشد

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید برنامه هفتم توسعه کشور برنامه‌ای تحول‌آفرین بوده و حسن استفاده از دارایی‌های کشور که امری مهم و ضروری است در این برنامه مشهود باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه شورای اقتصاد بعد از ظهر امروز (یکشنبه) به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه بر لزوم توجه به پیشران‌های اقتصاد در برنامه هفتم توسعه کشور تأکید کرد و گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه‌های پیشران اقتصاد است که بخش زیادی از آینده اقتصاد دنیا را شامل خواهد شد و ضرورت دارد در برنامه‌ریزی‌ها و به طور ویژه در برنامه‌های توسعه کشور مورد توجه قرار گیرد و یکی از سرفصل‌های اصلی باشد. 

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین تصریح کرد: باید برنامه هفتم توسعه کشور برنامه‌ای تحول‌آفرین بوده و حسن استفاده از دارایی‌های کشور که امری مهم و ضروری است در این برنامه مشهود باشد به نحوی که بتوانیم بخشی از چالش‌ها و ناترازی‌ها را با استفاده از دارایی‌های کشور مرتفع کنیم.

مخبر بر اهمیت توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر در برنامه هفتم توسعه نیز تأکید و خاطرنشان کرد: نیازمند ایجاد تحول اساسی هم در بخش سرمایه‌گذاری و هم در بخش صرفه‌جویی منابع گاز کشور هستیم که تحقق این موضوعات با سرمایه‌گذاری برای توسعه میادین و افزایش تولید و همزمان صرفه‌جویی در مصرف گاز از طریق توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر امکان‌پذیر خواهد بود. 

در این جلسه که رئیس دفتر رئیس‌جمهور، وزرای صنعت‌، معدن و تجارت، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، نیرو، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، خط‌مشی‌ها و چارچوب کلی برنامه هفتم توسعه کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

در این نشست همچنین معاون سازمان برنامه و بودجه گزارشی از جلسات برگزار شده برای تدوین رویکردهای برنامه هفتم توسعه کشور ارائه کرد و گفت:‌ در تدوین برنامه هفتم توسعه، اولویت‌ها بر پایه سیاست‌های کلی برنامه هفتم تعیین شده و اولویت اصلی پیشرفت اقتصادی کشور توأم با عدالت است.

در این جلسه با کلیات بخشنامه خط‌مشی‌ها و چارچوب کلی برنامه هفتم توسعه کشور موافقت و مقرر شد در جلسه‌ای متشکل از دستگاه‌های مربوطه، این بخشنامه بازنگری و با نگاهی تحول‌آفرین اصلاح شود.

سرمایه‌گذاری طرح احداث خط لوله انتقال فرآورده رفسنجان، بیرجند، مشهد (خط لوله تابش) نیز از درخواست‌های وزارت نفت در این جلسه بود که به تصویب رسید./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار