زلزله،‌ شهر سیانجور اندونزی را به ویرانه تبدیل کرد-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

زلزله،‌ شهر سیانجور اندونزی را به ویرانه تبدیل کرد

زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت و بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت. در همین حال، جستجو برای یافتن ده‌ها مفقود ادامه دارد؛ بسیاری از آن‌ها زیر آوار‌های ریخته شده مدفون شده‌اند.

 

به گزارش آرتی، «سیانجور» واقع در پرجمعیت‌ترین استان جاوه غربی در کشور اندونزی، در نزدیکی کانون زمین لرزه ۵.۶ ریشتری قرار داشت. این فاجعه مردم محلی وحشت زده را مجبور کرد به خیابان‌ها فرار کنند، زیرا ماندن در داخل خانه ناامن بود.

 

«پارتینم» یکی از بازماندگان این حادثه اظهار داشت: «من گریه می‌کردم و بلافاصله شوهر و فرزندانم را گرفتم. اگر آن‌ها را بیرون نمی‌کشیدم، ممکن بود قربانی شویم.» خانه او اندکی پس از اینکه خانواده آن را ترک کردند فروریخت.

 

آرتی نوشت، بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند، زیرا خانه‌هایشان به شدت آسیب دیده است. اندونزی به دلیل موقعیت جغرافیایی خود اغلب تحت تأثیر زلزله، فوران‌های آتشفشانی و همچنین سیل قرار می‌گیرد. چگونه مردم در کشوری که اینقدر مستعد بلایای طبیعی است زنده می‌مانند؟

 

پیش از این نیز خانه‌ها و خیابان‌ها در شهر «ماکاسار» اندونزی پس از بارش‌های سنگین و طغیان رودخانه دچار سیل و آب گرفتگی شدند.

 

بحران آب یکی از بزرگترین مشکلات امروزی است، زیرا برخی از مناطق از کمبود شدید آب رنج می‌برند و برخی دیگر در معرض خطر سیل بیش از حد هستند. علاوه بر این، آب و هوای سیاره در حال تغییر است و با افزایش دما، خشکسالی و گرسنگی در آفریقا و آسیا روی می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار