انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

لفاظی مقام صهیونیست درباره توافق ضدایرانی با آمریکا

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین گنده‌گویی خود از توافق مشترک با آمریکا برای تسریع طرح‌های عملیاتی علیه جمهوری اسلامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم موقت صهیونیستی در تازه‌ترین گنده‌گویی‌های خود از طرح مشترک رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا برای تسریع برنامه‌ها و همکاری‌های عملیاتی علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

 

روزنامه «بیزنس استاندارد» گزارش کرد، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در جریان رایزنی و دیدار با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن در توضیح توافقات ضدایرانی با واشنگتن گفت تل‌آویو و آمریکا موافقت کرده‌اند که در یک «برهه حساس» زمانی قرار دارند که نیازمند تسریع برنامه‌ها و همکاری عملیاتی علیه ایران و گروههای مقاومت در منطقه است.

 

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه هفته جاری برای یک دیدار پنج روزه با مقام‌های ارشد آمریکایی درباره جمهوری اسلامی ایران وارد ایالات متحده آمریکا شد و روز دوشنبه با «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا و «ویلیام برنز» رئیس سیا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

کوخاوی روز گذشته (سه‌شنبه) در پیام‌هایی که در خصوص محتوای دیدار با مقام‌های آمریکایی در صفحه توییتری خود قرار داده بود، علیه جمهوری اسلامی ایران لفاظی‌هایی را مطرح کرده بود.

 

وی در تلاش برای جذب حمایت بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی گفت که ایران از یک طرف تحت فشارهای بسیار زیاد اقتصادی، نظامی و داخلی است و از طرف دیگر برنامه هسته‌ای خود را ترویج می‌دهد و ارتش رژیم صهیونیستی با قدرت تمامی برنامه‌های عملیاتی علیه ایران را پیش می‌برد.

 

مقام‌های رژیم صهیونیستی بارها با اتهام‌زنی‌های بی اساس علیه جمهوری اسلامی تلاش کرده‌اند تا ایران را در عرصه بین‌المللی منزوی کنند که توطئه‌های آن‌ها با شکست مواجه شده است.

 

در همین راستا، رژیم صهیونیستی مدعی است که برنامه هسته‌ای ایران، تهدیدی برای موجودیت این رژیم است و هر اقدامی از جمله اقدام نظامی را برای مقابله با این برنامه در نظر خواهد گرفت و بارها نیز مقام‌های این رژیم تلاش کرده‌اند تا با لابی در مقام‌های آمریکایی مانع از امضای برجام شوند.

 

این اولین بار نیست که کوخاوی از ائتلاف ضدایرانی با ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داده است به طوریکه پیش از این، وی ماه گذشته،‌ کوخاوی در دیدار با با «مایکل اریک کوریلا» رئیس سنتکام از توسعه قابلیت‌های مشترک نظامی در مقابله با ایران سخن گفت.

 

کوخاوی در این دیدار گفت که (رژیم) اسرائیل و آمریکا در حال توسعه قابلیت‌های نظامی مشترک سریع علیه ایران و سایر تهدیدات در خاورمیانه هست. وی افزود: «در مواجهه با تهدیدات در حال توسعه در خاورمیانه و به ‌ویژه علیه ایران، سرگرم آموزش و توسعه قابلیت‌های نظامی مشترک سریع هستیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر