انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

حاج‌‌‎علی‌اکبری: آغاز غنی سازی ۶۰ درصدی دست مریزاد دارد

حاج‌‌‎علی‌اکبری: آغاز غنی سازی ۶۰ درصدی دست مریزاد دارد خطیب نمازجمعه این هفته تهران گفت: تأسیس سازمان بسیج مستضعفین تنها 22 روز بعد از فتح لانه جاسوسی اتفاق افتاد و درواقع می‌توان گفت یک الهام قدسی بر قلب مطهر امام راحل بود و ضمیر منیر و نورانی این حکیم ربانی دریافت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در خطبه‌های نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته تهران (چهارم آذر) ضمن سفارش همه به تقوای الهی گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به تقوای الهی توجه به عظمت حضرت حق است که این توجه به عظمت خدای متعال دل‌ها را خاشع می‌کند و انسان را در مقام بندگی مستقر می‌کند و این خشوع بهترین سرمایه انسان در مقام بندگی است.

 

امام‌جمعه موقت تهران‌ با اشاره به پنجم آذر سالروز تأسیس بسیج مستضعفین گفت: کاشت این شجره طیبه به دست باغبان حکیم بوستان انقلاب امام راحل(ره)، حضور بسیجیان عزیز جوانان و نوجوانان بسیجی در نمازجمعه و برنامه‌هایی که اجرا کرده‌اند و افاضات سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جمعمان و نماز جمعه این هفته‌مان حال‌وهوای تازه‌ای داد.

 

وی افزود: تأسیس سازمان بسیج مستضعفین تنها 22 روز بعد از فتح لانه جاسوسی و هنگامی‌که انقلاب اسلامی وارد رویارویی مستقیم با دشمن اصلی خود یعنی شیطان بزرگ آمریکای جهان‌خوار شد بود اتفاق افتاد و درواقع می‌توان گفت یک الهام قدسی بر قلب مطهر امام راحل بود و ضمیر منیر و نورانی این حکیم ربانی دریافت کرد.

 

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: ما می‌بینیم ۹ سال بعد وقتی در دوم آذر ۶۷ که سالروز تاسیس بسیج دانشجو و طلبه است، حضرت امام (ره)‌ به این مناسبت جلوه‌های معجزه‌گون بسیج را در دفاع مقدس در آن پیام عمیق ارائه می‌کنند و حقایقی را پیش روی جهانیان قرار می‌دهند. در یک نگاه سریع به قرآن و سیره پیامبر(ص) با راهنمایی امام راحل در این پیام و در کلمات امام حاضر، اگر بسیج به معنای حرکت سازمان‌یافته مومنان مجاهد با محوریت امام حق برای اعتلای کلمه‌الله و ابطال کلمه کفر باشد، می‌توانید این حقیقت درخشان را در جای‌جای کلام الهی مشاهده کنید.

 

خطیب جمعه تهران با تاکید بر اینکه خط جهاد در راه خدا امتداد دارد، گفت: جهاد در راه خدا از آغاز تا زمان پیامبر (ص)‌ و بعد از آن تا پایان تاریخ امتداد خواهد داشت و اینها بشارت آمدن کسانی از همشهری‌های سلمان هستند که می‌آیند و این راه را ادامه می‌دهند. خداوند را شاکریم که با این اندیشه پاک آشناییم و از برکت انقلاب اسلامی این راه روشن انبیاء و اولیاء در بین ملت ما به شکل متفاوتی امتداد پیدا کرد و ما معجزه تفکر بسیج و نهاد بسیج را هم در چله اول انقلاب و هم اکنون در چله دوم انقلاب مشاهده کرده‌ایم و امید به اعجاز این شجره طبیه در پیشبرد آرمان‌های اسلامی داریم.

 

حاج‌‍‌علی‌اکبری در خطبه‌های دوم نمازجمعه گفت: شما در هفته گذشته تحلیل ژرف و حکیمانه ای را از رهبر انقلاب درباره شرایط کشور دریافت کردید. جان کلام در سخن ایشان این بود که مسئله بین ما و استکبار جهانی مسئله پیشرفت است و نمی‌خواهند جمهوری اسلامی پیشرفت کند. ایشان فرمودند وظیفه همه این است که برای پیشرفت ایران کار کنند لذا بسیج امید کشور برای پیشرفت است. هم تفکر بسیجی و هم نهاد بسیج، امید ما برای رسیدن به آرزوهای ملت ایران است. 

 

وی افزود: اکنون نوبت اعجاز بسیجی هست و در گام دوم انقلاب باید بسیج قهرمان در همه زمینه‌ها بدرخشد. اول در ساخت انسان طراز انقلاب اسلامی که مهمترین هنر مکتب بسیج است و باید قوی‌تر از گذشته ادامه یابد. در جهاد پیش رو و تمدن‌سازی و در پیشرفت باز چشم امید به بسیج است. در ترویج معنویت و اخلاق‌مداری و مبارزه با فقر و تبعیض ... چشم امام و امت به شما دل‌های پاک و اراده پولادین شماست.

 

حاج‌‍‌علی‌اکبری ادامه داد: امیدواریم عزیزان ما در نهاد بسیج به بسیج دانش آموزی و معلمان و فرهنگیان اولویت دهند. اصلی‌ترین جایی که ما باید برای بسیج سرمایه‌گذاری کنیم این حوزه است. به مسجد و پایگاه‌های بسیجی باید پیش از گذشته اهمیت دهیم و باید این پایگاهها تقویت شوند. این فهرست شوق انگیزی که بسیج داشته باید منتشر شود و این ها مسیرهای پیش روست. 

 

وی گفت: کاش مسئولان ما مسئولان فرهنگ و دانشگاهیان و معلمان و اصحاب رسانه و خطیبان نماز جمعه و مبلغان به سیره پرنور رهبری اقتدا کنند. گاهی برخی مسایل از طرف ما بیان می شود که احساسی و گاهی برخی گفتارها نفرت انگیز است. باید به روش و حکمت امام عزیز اقتدا کنیم.

 

وی ادامه داد: گاهی بیان برخی موارد از زبان ما ایجاد دو قطبی و رنجش می‌کند و بهانه دست دشمن می‌دهد ای کاش از بیانات رهبر عظیم الشأن استفاده کنیم. در هفته گذشته هیاتی را رهبری به سیستان و بلوچستان اعزام کردند و بنده هم بودم. با گروه های مختلف مردم به حمدالله دیدار کردیم و مطالب علما و نخبگان و بخش های گوناگون را شنیدیم و با توجه به حوادث اخیر در استان و در جریان ناآرامی ها که در زاهدان رخ داده بود بخشی ازهموطنان ما کشته شده بودند که این موضوع باعث رنجش امام ما شده بود و رهبری علاوه بر تدابیر استانی فرمودند که هیات به استان برود و مسایل را ببیند و تدابیر تکمیلی را ابلاغ کند و طی یک هفته این کار انجام شد. ابراز شوق و شکر به درگاه خداوند را داریم به خاطر بلوغ سیاسی مردم در جریانات اخیر که واقعا انسان نمی‌داند چه بگوید و شما مردم دوست و دشمن را شگفت‌زده کردید. رهبر عزیز پایان بشارت فتنه‌انگیزی را دادند و این فتنه‌انگیزی‌ها جمع خواهد شد.

 

وی ادامه داد: ابزار شکر و شوق به خاطر شعور سیاسی ملت شریف در اتفاقات اخیر داریم و خداوند متعال را سپاسگزاریم و ان‌شالله وقتی که رهبر عزیزمان بشارت جمع شدن فتنه‌ها را دادند به زودی این اتفاق خواهد افتاد و مسئولان به این ملت صبور و شکور خدمت کنند، لازم می‌دانیم از مواضع دولت انقلابی، دستگاه دیپلماسی و سازمان انرژی در مقابل رفتار طنزگونه غرب تشکر کنیم.

 

وی ضمن تشکر از رفتار و اقدامات دولت و دستگاه دیپلماسی و ... در برابر جریانات اخیر گفت: رفتار مضحک و طنزهای تلخی که در روزهای اخیر از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌شنویم و مواضعی که کشورهای اروپایی دارند خنده دار و طنز است. مسئولان ما در برابر جبهه غربی و اسرائیلی ایستادند و غنی سازی ۶۰ درصدی را آغاز کردند که دست مریزاد دارد. برخی کشورهای اروپایی بدانند پرونده‌شان در برابر ملت ایران مفتوح است و به وقتش جواب پس خواهند داد.

 

وی در پایان برای تیم‌ملی در جام جهانی آرزوی موفقیت کرد و گفت: ان شاءالله خوش بدرخشند و دل ملت را شاد کنند.‌/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار